Τάσος Τρύφωνος – Πάνια: «Υπουργός του ΠΑΣΟΚ έγινε έξαλλος όταν ρώτησα για τον Μητσοτάκη»

Τάσος Τρύφωνος – Πάνια: Ο παρουσιαστής αναφέρθηκε και σε περιστατικά που μέχρι τώρα κανείς δεν γνώριζε για εκείνον. 

Ο Τάσος Τρύφωνος υπήρξε αρκετά αποκαλυπτικός στην Αννίτα Πάνια στην εκπομπή «Ανοιχτά» το βράδυ της Πέμπτης (27/1). Ο παρουσιαστής δεν μίλησε μόνο για τα παιδικά-εφηβικά του χρόνια και για το πώς ξεκίνησε στη δουλειά, αλλά αναφέρθηκε και σε περιστατικά που μέχρι τώρα κανείς δεν γνώριζε για εκείνον. Ένα από αυτά ήταν και μια παρεξήγηση που είχε με την Άννα Δρούζα, όταν ήταν στην εκπομπή «Κάτσε Καλά» με τον Φώτη Σεργουλόπουλο.

Ο Τάσος τότε έκανε τα σπικάζ στα θέματά του, μέχρι μία ημέρα που τον πήρε τηλέφωνο η παραγωγός και του είπε πως θα κάνει άλλος τα σπικάζ του γιατί στην Άννα Δρούζα δεν άρεσε η προφορά του λόγω καταγωγής. Μερικά χρόνια αργότερα την ξανασυνάντησε σε μια συνέντευξη και της ανέφερε το περιστατικό με εκείνη να «απολογείται» για την κίνησή της τότε.

Η συνέντευξη με τον τέως και η ερώτηση για την Αλίκη Βουγιουκλάκη

Ο Τάσος Τρύφωνος αποκάλυψε στην Αννίτα Πάνια πως κυνηγούσε τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο τρία χρόνια για να του κάνει μια συνέντευξη και όταν επιτέλους το κατάφερε, φυσικά τον ρώτησε για τον αστικό μύθο που υπήρχε τότε, για εκείνον και την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Ο τέως βασιλιάς αρνήθηκε και διέψευσε πως συνέβαινε κάτι απαντώντας του: «Λέγανε πως είχαμε σκάψει για την Αλίκη τούνελ από τη Στησιχόρου στα Ανάκτορα για να βρισκόμαστε και δεν ισχύει».

Ο Τάσος Τρύφωνος δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο #metoo έπειτα από ερώτηση της παρουσιάστριας. «Αυτό που ήθελα να πω και δεν το άκουσα να λέγεται είναι πως και οι άνθρωποι που είχαν τα θέατρα θα έπρεπε να περιφρουρήσουν τον χώρο τους πιο καλά. Έχουν κι αυτοί ευθύνη έπρεπε να βάλουν τα όρια τους όσο διάσημος και να είναι ο άλλος. Εγώ είμαι τέτοιος άνθρωπος. Εάν δω μια αδικία κάπου που δουλεύω που μπορεί να είμαι επικεφαλής ή και όχι, θα μπω μπροστά», πρόσθεσε ο παρουσιαστής.

Το περιστατικό με τον υπουργό του ΠΑΣΟΚ

Επίσης αναφέρθηκε σε μία συνέντευξη που έκανε παλιά σε υπουργό του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος πήγε να αποχωρήσει όταν άκουσε το όνομα του Κυριάκου Μητσοτάκη. “Έγινε έξαλλος. Δεν ξέρω γιατί… Λέει εδώ τελειώσαμε. Εν τω μεταξύ εγώ δεν είχα κάνει αποφώνηση και πάει να σηκωθεί” ανέφερε ο Τάσος Τρύφωνος ο οποίος δεν αποκάλυψε το όνομα του πολιτικού. Το ψιθύρισε πάντως στο… αυτί της παρουσιάστριας.

Μιλώντας για την προσωπική του ζωή, ο Τάσος Τρύφωνος εξομολογήθηκε πως στη ζωή του έχει ερωτευτεί πάρα πολύ δύο φορές και αυτό το συναίσθημα δεν θέλει να το ξαναζήσει γιατί τον αποσυντονίζει. Επίσης όπως είπε, η οικογένεια δεν ταιριάζει στον χαρακτήρα του. Αυτό είναι κάτι που κατάλαβε όταν είχε ως κατοικίδια δυο γατάκια. “Είμαι πολύ προστατευτικός ακόμη και με τους φίλους μου” υποστήριξε.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ