Συνέδριο Γονιμότητας αντιδράσεις: Αιχμηρό σχόλιο Μουτσινά

Συνέδριο Γονιμότητας αντιδράσεις: Δεν σταματούν οι αντιδράσεις για το βίντεο

Δεν λένε να κοπάσουν οι αντιδράσεις στο σποτ που προλόγιζε το συνέδριο γονιμότητας, που οδήγησε σε μαζική αποχώρηση ομιλητών. Το μεσημέρι της Δευτέρας ο Νίκος Μουτσινάς σχολίασε με ιδιαίτερα αιχμηρό τρόπο το σποτάκι: «Πολύ ωραίο, μπράβο. Εξαιρετικό το βρήκα, με την ενοχή του. Με τις απόψεις πολύ εμετικές. Πολύ ωραίο, για Μεσαίωνα αυτό ειδικά θα έσκιζε. Δόξα τω Θεώ, βγήκαν όλοι και απέσυραν τη συμμετοχή τους, με πρώτη την Καιτούλα τη Γαρμπή», είπε. Ο παρουσιαστής της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι» διερωτήθηκε στη συνέχεια: «Δεν βρέθηκε ένας άνθρωπος να δει αυτό το σποτ και να πει “ρε παιδί μου, μήπως προσβάλλει τις γυναίκες;”».

Ο Νίκος Μουτσινάς έκλεισε την τοποθέτησή του για το θέμα, λέγοντας: «Αποκλείεται να οργανώνεται συνέδριο εν έτει 2021 για να πουν σε έναν άνθρωπο τι πρέπει και τι δεν πρέπει να κάνει με το σώμα του».

Δείτε από το 4.30 λεπτό και μετά:

Ξέσπασε σε κλάματα η Παραδεισανού

Νωρίτερα, σχολιάζοντας το σποτ στην εκπομπή «Το Πρωινό», η Φαίη Σκορδά εμφανίστηκε ιδιαίτερα ενοχλημένη από το περιεχόμενο αυτού του βίντεο, ενώ η συνεργάτιδα της εκπομπής φορτίστηκε έντονα συναισθηματικά και ξέσπασε σε κλάματα. Σημειώνεται ότι η διεξαγωγή του συνεδρίου, που είχε προγραμματιστεί για τις 2-4 Ιουλίου στα Ιωάννινα, αναβλήθηκε, ενώ έχει ήδη απενεργοποιηθεί η ιστοσελίδα του συνεδρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ