Survivor αποχώρηση 2/2: Σήμερα το Συμβούλιο, όσα είδαμε την Πέμπτη

Survivor αποχώρηση 2/2: Ούτε ένας παίκτης στο Survivor All Star δεν βρέθηκε στο χθεσινό επεισόδιο να υπερασπιστεί ή έστω να δώσει ένα άλλοθι στην Ασημίνα και στην Κατερίνα οι οποίες παραβίασαν τον κανονισμό και αποβλήθηκαν. Αντίθετα θεώρησαν ότι ακόμη και στο αγωνιστικό κομμάτι δεν θα τους λείψουν. Στη συνέχεια, οι Μπλέ έχασαν και πάλι και ξεκίνησαν τις γκρίνιες και τα έβαλαν με τον Κρις Σταμούλη που φαίνεται και από τα spoiler ότι θα είναι εκείνος που θα αποχωρήσει σήμερα και είμαστε σε αναμονή 2 νέων παικτριών. Ποιες θα μπουν στο παιχνίδι την Κυριακή και γιατί το Twitter τρόλαρε ξανά τον Κωνσταντίνο Βασάλο;

Οι κλίκες εντός και εκτός Survivor και οι 2 νέες παίκτριες

Πριν ξεκινήσει το αγώνισμα επάθλου στο Survivor All Star, την ατάκα – φωτιά που περιέγραφε την κατάσταση στις δύο ομάδες πριν όμως γίνει η αποβολή Ασημίνας – Κατερίνας, την είπε ο Γιώργος Λιανός. Εύστοχα είπε και στις δύο ομάδες: «Μέχρι στιγμής και οι δύο ομάδες έχετε κάψει από μία…καλύβα». Εννοώντας τόσο την παίκτρια Καρολίνα Καλύβα, όσο και την καλύβα που χθες πήρε φωτιά, πριν τις άλλες φωτιές που άναψε η αποκάλυψη του Νίκου Μπάρτζη στο συμβούλιο. Οι Κόκκινοι αλλά και οι Μπλε συζητώντας για την διπλή αποχώρηση που ήταν και το πιο κρίσιμο συμβάν που έχει γίνει μέχρι στιγμής στο παιχνίδι, συμφώνησαν μεν με την αποπομπή τους, αλλά έσταξαν φαρμάκι για τις δύο παίκτριες, υποβιβάζοντας την αγωνιστική τους ικανότητα (κοινώς τις έβγαλαν αχρείαστες) με την Στέλλα να λέει χαρακτηριστικά: «Κάρμα is a b….h». Και συνέχισαν να χαράσουν τη νέα στρατηγική τους.

Εκείνος που πήρε φόρα στα λόγια ήταν ο Κωνσταντίνος Βασάλος που δήλωσε πως τον έχουν ματιάσει γιατί δεν έχει φέρει νίκες στην ομάδα του. Η αλήθεια είναι πως στο αγώνισμα έφερε μία νίκη με μεγάλο ζόρι, ενώ στο τέλος μέχρι και ο Κώστας Παπαδόπουλος τον νίκησε δίνοντας τον τελευταίο πόντο στους Κόκκινους για να χαρούν το έπαθλο επικοινωνίας με μηνύματα από το Twitter και όχι από τις οικογένειές τους.

Το Twitter την ίδια στιγμή τρόλαρε δίχως τέλος παρουσιάζοντας τον Κωνσταντίνο ως γέροντα πια να παραμένει στην παραλία του Άγιου Δομίνικου, περιμένοντας μία νίκη. Η αλήθεια είναι πως δεν έχει καταφέρει να μας δείξει πως είναι το φαβορί για το μεγάλο έπαθλο. Να επιβεβαιωθεί δηλαδή η πρόβλεψη της Βαλαβάνη πως θα γυρίσει με την κούπα στο σπίτι τους.

vasalos5

Σε μεγάλη φόρμα ήταν ο Σάκης Κατσούλης

Σε μεγάλη φόρμα ήταν ο Σάκης Κατσούλης με την Καρολίνα Καλύβα να δηλώνει μεγάλη του φαν γράφοντας «Τι έκανες ρε αγόρι μου;» Αποφεύγει βεβαίως τεχνητά να θίξει το όνομα του Μάριου, από τη στιγμή που γύρισε στην Ελλάδα προφανώς για να μην δώσει ξανά λαβές για σχόλια.

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου η οποία βρισκόταν στο σπίτι της Βρισηίδας Ανδριώτου για να δουν το παιχνίδι, τάχθηκε και εκείνη όπως και η κολλητή της υπέρ του Κατσούλη. Ο Κρις Σταμούλης πριν καν ξεκινήσει το αγώνισμα για το έπαθλο επικοινωνίας, είχε ένστικτο ότι θα φύγει από το παιχνίδι και τα spoilers άλλωστε το ίδιο υποστηρίζουν πως θα συμβεί απόψε το βράδυ.

Το δήλωσε άλλωστε στον Σώζωνα: «Οι νέοι παίκτες είναι η εύκολη λύση για τους παλιούς για να ψηφιστούν».

karolina
papadopoulou

Τα νέα κορίτσια

Ενώ στη συνέχεια χαρακτήρισε ως μεγάλους υποκινητές όπως είπε για τις ψηφοφορίες, τον Ηλία Γκότση και τον Κώστα Αναγνωστόπουλο, μιλώντας και για κλίκα που δεν αφήνει εύκολα τους νέους παίκτες να προσαρμοστούν. Σε αυτή την κλίκα ας προσθέσουμε και τον Τάκη, ο οποίος με τις διαμαρτυρίες του, δείχνει πάντα το άτομο που στη συνέχεια στοχοποιείται ομαδικώς. Έρχεται όμως η στιγμή για να μπουν δύο νέες γυναίκες που αναμένουν όλοι στο reality, η Ειρήνη Παπαδοπούλου και η Χριστίνα Κεφαλά, τις οποίες και θα δούμε επίσημα στο επεισόδιο της Κυριακής. Είναι εκείνες που θα αντικαταστήσουν την Ασημίνα και την Κατερίνα. Δεν ξέρουμε πως θα αντιδράσει η Μαριαλένα σε αυτό, αφού η Χριστίνα υπήρξε η πρώην του Σάκη.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ