Σταύρος Ζαλμάς: «Πονάει λιγάκι, αλλά ο άνθρωπος είναι ένα όν που προσαρμόζεται σε όλα»

Σταύρος Ζαλμάς: «Πονάει λιγάκι, αλλά ο άνθρωπος είναι ένα όν που προσαρμόζεται σε όλα»

Ο Σταύρος Ζαλμάς μιλάει για τη δυναμική της πίστης και τη δυσκολία στη διάρκεια του συνεντεύξει μιας περιοδικού της τηλεόρασης, αναφέροντας ότι “η πίστη είναι η μεγαλύτερη γεννήτρια δύναμης”. Στη συνέχεια, περιγράφει πως αποφάσισε να γίνει ηθοποιός και πώς αντιμετώπισε τις δυσκολίες στην πορεία του.

Πότε αποφασίσατε να γίνετε ηθοποιός;

Ήταν από μικρή ηλικία, περίπου από τα 10 μου χρόνια. Είχα μια έντονη επιθυμία μέσα μου που με έκανε να πηγαίνω προς αυτή την κατεύθυνση. Ωστόσο, τα πράγματα δεν ήταν εύκολα και έπρεπε να αγωνιστώ για να καταφέρω να γίνω ηθοποιός.

Πώς αντιμετωπίσατε τις δυσκολίες;

Πάντα υπάρχει τρόπος να αντιμετωπίσεις τις δυσκολίες που σου έρχονται στο δρόμο, θες το θες, θέλει αυτό λίγο πόνο, αλλά ο άνθρωπος είναι ένα όν που προσαρμόζεται σε όλα. Για να πραγματοποιήσει κανείς τα όνειρά του, πρέπει να κάνει θυσίες και να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις της πραγματικότητας.

Από πού αντλείτε δύναμη;

Από την πίστη στην επιλογή που έχω κάνει. Η πίστη είναι η μεγαλύτερη γεννήτρια δύναμης. Δεν αναφέρομαι σε μεταφυσικά πράγματα. Ο άνθρωπος, αν το πιστέψει, μπορεί να κινήσει βουνά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ