Σπύρος Φωκάς υγεία: Έκκληση για τον ηθοποιό – «Είναι ανάγκη να βρεθεί ένα σπίτι»

Σπύρος Φωκάς υγεία: «Ο Σπύρος είναι κατάκοιτος στο κρεβάτι και δεν μπορεί να σηκωθεί» δηλώνει η Σοφία Μπαλάση

Τις δύσκολες στιγμές που βιώνει ένας από τους κορυφαίους ηθοποιούς της χώρας μας, ο Σπύρος Φωκάς, περιγράφει σε συνέντευξή της η φίλη του γνωστού ηθοποιού, Σοφία Μπαλάση. Η Σοφία Μπαλάση, δεν έκρυψε τη θλίψη της αλλά και την αγωνία της για το μέλλον του Σπύρου Φωκά ο οποίος συγχρόνως αντιμετωπίζει και σοβαρά προβλήματα υγείας. «Ο Σπύρος είναι κατάκοιτος στο κρεβάτι και δεν μπορεί να σηκωθεί. Ζει σε ένα σπίτι προκάτ, που τον χειμώνα είναι σαν ιγκλού και το καλοκαίρι δεν μπορείς να σταθείς από τη ζέστη. Μαζί με τη σύζυγό του παίρνουν μια σύνταξη της τάξεως των 600 ευρώ, χωρίς καν να έχουν φαγητό, με αποτέλεσμα να υποσιτίζονται.

Χαρακτηριστικό τραγικό παράδειγμα είναι ότι όταν πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο της Κορίνθου, το ασθενοφόρο τον μετέφερε στο σπίτι του και εκεί βρίσκονταν άνθρωποι του ΔΕΔΔΗΕ για να του κόψουν το ρεύμα», είπε μεταξύ άλλων η Σοφία Μπαλάση. Η ηθοποιός κάνει έκκληση για ακόμα μία φορά προς την Πολιτεία να βοηθήσει τον μεγάλο μας ηθοποιό λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είναι μεγάλη ανάγκη αυτή τη στιγμή ο Σπύρος μαζί με τη σύζυγό του να μείνουν σε κάποιο σπίτι κανονικό για να μπορούν να ζουν αξιοπρεπώς.

Επίσης ο Σπύρος χρειάζεται μια γυναίκα να τον φροντίζει διότι, ενώ η Λίλιαν κάνει ό,τι μπορεί, έχει και αυτή τα δικά της προβλήματα υγείας. Είναι ντροπή να υπάρχει αυτή η αδιαφορία από το ελληνικό κράτος σε έναν από τους σπουδαιότερους Έλληνες ηθοποιούς». Όπως είπε, ο μόνος που ενδιαφέρθηκε ήταν ο Βασίλης Κικίλιας, παρέχοντας στον ηθοποιό φυσιοθεραπεύτρια.

balasi fokas

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ