Σοφία Μανωλάκου σχέση: Με αυτόν τον ηθοποιό είναι ζευγάρι εδώ και 14 χρόνια

Σοφία Μανωλάκου σχέση: Η μακροχρόνια σχέση με τον Σπύρο Σπαντίδα

Καλεσμένη στο «The 2Night Show» βρέθηκε η Σοφία Μανωλάκου το βράδυ της Τρίτης και, μεταξύ άλλων, μίλησε για τη σειρά «Παγιδευμένοι» αλλά και για την προσωπική της ζωή. Αναφερόμενη στα «Καλημερούδια», την εκπομπή του Mega όπου συμμετείχε με τη Ντορέττα Παπαδημητρίου είπε: «Είναι πολύ δύσκολο το ζωντανό. Το μόνο κοινό του ηθοποιού και του παρουσιαστή είναι η “έκθεση”». Μιλώντας για την παιδική της ηλικία, αποκάλυψε. «Όταν χώρισαν οι γονείς μου και εγώ και ο αδερφός μου πήγαμε να ζήσουμε με τον μπαμπά μου. Έγινε πολύ ομαλά αυτό. Ήταν σαν φυσική εξέλιξη να συμβεί αυτό, δεν υπήρχε ποτέ θέμα επιλογής» ανέφερε για το διαζύγιο των γονιών της.

Σοφία Μανωλάκου: Η μακροχρόνια σχέση με τον Σπύρο Σπαντίδα

Επίσης αποκάλυψε ότι «ο Νικηφόρος Βρεττάκος ήταν αδελφός της γιαγιάς μου. Τον πρόλαβα» είπε αναφερόμενη στις Κροκεές όπου έζησε στην παιδική της ηλικία, τον τόπο καταγωγής του ποιητή. Πρόσθεσε, επίσης, πως: «Όταν έφυγα από την Αθήνα ήταν δύσκολα γιατί ήμουν στην εφηβεία. Φοβόμουν ότι τα παιδιά δεν θα με αποδεχτούν και κλείστηκα στο καβούκι μου». Στη συνέχεια η Σοφία Μανωλάκου αναφέρθηκε στη μακρόχρονη σχέση της με τον Σπύρο Σπαντίδα και για το αν κάποια στιγμή της ζωής της θέλει να γίνει μητέρα. «Με πιάνει ο φόβος αν θα ήμουν σωστή μητέρα, αυτό με πνίγει. Σκέφτομαι αν θα μπορώ να το μεγαλώσω μόνη μου. Δεν θέλω να κάνω παιδί επειδή έχω ένα πολύ καλό πατέρα ή σύντροφο δίπλα μου, θέλω να κάνω παιδί επειδή εγώ μπορώ να το κάνω».

«Είμαι πολύ βολική στη σχέση μου. Ζηλιάρα μόνο όταν μου δοθεί αφορμή» ανέφερε ενώ παραδέχτηκε ότι είναι ακατάστατη.

Σοφία Μανωλάκου: Το αυτοάνοσο

Μεταξύ άλλων, μίλησε για τον τρόπο που αντιμετωπίζει τη νόσο του Crohn. Όπως είπε, το έχει κρατήσει σε πολύ καλό επίπεδο και κατά την προσωπική της κρίση «η ψυχολογία παίζει μεγάλο ρόλο στα αυτοάνοσα». «Είναι γαστρεντερολογικής φύσης. Υπάρχουν περιπτώσεις που είναι πολύ πιο σοβαρά από εμένα σύμφωνα και με τον γιατρό μου, οπότε όταν μιλώ για αυτό δημόσια προσπαθώ να είμαι πολύ προσεκτική γιατί υπάρχουν άνθρωποι που υποφέρουν πολύ. Εγώ το έχω κρατήσει σε ένα πολύ καλό επίπεδο», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Έπαιρνα αγωγή και τώρα είμαι με πιο ήπια. Είχα χάσει αρκετά κιλά. Ψάξαμε γιατί έγινε όλο αυτό και τώρα το έχουμε σε πολύ καλό επίπεδο. Παίζει ρόλο κι η ψυχολογία στα αυτοάνοσα πάρα πολύ. Τουλάχιστον στην δική μου περίπτωση… Θεωρώ ότι εμφανίστηκε από το άγχος και γενικά στα αυτοάνοσα θεωρώ ότι παίζει πολύ μεγάλο ρόλο η ψυχολογία», δήλωσε η Σοφία Μανωλάκου.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ