Σίσσυ Χρηστίδου – Χριστούγεννα: Σε εορταστικό κλίμα η παρουσιάστρια – Ο στολισμός του δέντρου της

Σίσσυ Χρηστίδου – Χριστούγεννα: Με πιστούς βοηθούς της τα παιδιά της και τον κολλητό της Παύλο Σταματόπουλο, η παρουσιάστρια και φέτος μας δείχνει το στολισμό του χριστουγεννιάτικου δέντρου της.

Τα Χριστούγεννα είναι σχεδόν ένα μήνα μακριά και η Σίσσυ Χρηστίδου ήδη στόλισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο της. Μάλιστα η συγκεκριμένη πράξη φαίνεται να είναι κάτι σαν ιεροτελεστεία για την παρουσιάστρια, εφόσον για ακόμα μια χρονιά είχε βοηθούς τα παιδιά της και τον κουμπάρο και συνεργάτη της Παύλο Σταματόπουλο. Το ξεχωριστό στοιχείο της φετινής χρονιάς είναι πως το δέντρο στολίστηκε στο νέο σπίτι της Χρηστίδου, μετά τη μετακόμιση σε αυτό τον περασμένο Μάιο.

Η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Παύλος Σταματόπουλος στολίζουν τα τελευταία δέκα χρόνια το δέντρο της παρουσιάστριας μαζί σε μια άτυπη παράδοση. Κάθε χρόνο ο Παύλος διαμαρτύρεται πως καταλήγει να στολίζει μόνος του το δέντρο και έτσι έγινε και φέτος με το ανάλογο τρολάρισμα από τη Χρηστίδου σε stories στο Instagram.

christidou 1

Κρατάει χρόνια αυτή η κολώνια…

Παύλος και Σίσσυ είναι κολλητοί από την εποχή του Μες την Καλή Χαρά και είναι συνεργάτες χρόνια τώρα και στην τηλεόραση. Ο Παύλος είναι νονός του μικρότερου γιου της Σίσσυς και του Θοδωρή Μαραντίνη, του Μιχαήλ Άγγελου. Ο Σταματόπουλος είναι νονός και του γιου της Έλλης Κοκκίνου και μιλώντας για τα βαφτιστήρια του είχε αποκαλύψει στο παρελθόν στο Queen: «Έχω τρία βαφτιστήρια. Τη Μαρία που μένει στο Βέλγιο τον Αλέξανδρο και τον Μιχαήλ- Άγγελο. Τους έχω μεγάλη αδυναμία και αν εξαιρέσεις τη Μαρία που έχουμε μία χιλιομετρική απόσταση, γενικώς θεωρώ πως είμαι πολύ κοντά με τα παιδιά. Τα βλέπω συνεχώς. Έχω σαν τραύμα τη δική μου περίπτωση που δεν είχα επαφές με τη νονά μου και έτσι νιώθω πως θέλω να κάνω κάτι παραπάνω για αυτά τα παιδιά. Δεν το κάνω όμως από υποχρέωση. Είναι πολύ κοινωνικά παιδιά και περνάω πολύ ωραία μαζί τους.

Το νέο σπίτι

Μετά από τρια χρόνια στη Νέα Πεντέλη, η Σίσσυ μετακόμισε την άνοιξη στα Βριλήσσια και έχει φροντίσει να μας δείξει στοιχεία και σημεία του νέου της σπιτιού, όπως άλλωστε έκανε και τα προηγούμενα χρόνια. Μάλιστα, πριν την αποχώρησή της από το παλιό της σπίτι είχε γράψει στα social media: «Μη με βλέπετε ψύχραιμη, βαμμένη και αγέρωχη. SEND HELP‼️ Τρία χρόνια σε αυτό το σπίτι και κάτι μου λέει πως θα χρειαστώ ακόμα τρία για να πακετάρω». Η Χρηστίδου δεν έχει δημοσιεύσει ακόμα πολλές φωτογραφίες από το νέο της σπίτι, όμως από αυτές που έχουμε δει, κυριαρχεί το λευκό χρώμα και το ανοιχτόχρωμο ξύλο.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ