Σεφερλής Super Mammy: Ο Κώστας Κόκλας για τις ατάκες που προκαλούν αντιδράσεις

Σεφερλής Super Mammy: Περάσαμε μια 20ετία όπου είχαν χαθεί τα όρια του κανιβαλισμού

Ο Κώστας Κόκλας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα Δε Γίνεται» και μίλησε τόσο για τα επαγγελματικά του σχέδια όσο και για θέματα της καλλιτεχνικής επικαιρότητας. Ο επιτυχημένος ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην κριτική που έχει δεχθεί τον τελευταίο καιρό ο Μάρκος Σεφερλής και τα σχόλια που δημιούργησαν μερικές ατάκες, οι οποίες υπήρχαν στο σενάριο του «Super Mammy».

«Το αστείο ήταν αστείο όταν δεν προσέβαλε τον άλλον. Περάσαμε μια 20ετία όπου είχαν χαθεί τα όρια του κανιβαλισμού και μπορούσαμε να κανιβαλίσουμε τον καθένα χωρίς ιδιαίτερες τύψεις. Αυτό έχει να κάνει με το χαρακτήρα του ανθρώπου. Κάποιοι το έκαναν πιο πολύ κι οι εποχές ήταν πιο δεκτικές σε αυτό κι ο κόσμος ακολουθούσε. Όμως οι άνθρωποι που είχαν χιούμορ πραγματικά, σέβονταν πάντα τους άλλους» είπε ο Κώστας Κόκλας και πρόσθεσε:

«Μπορείς να πιστεύεις ό,τι θέλεις και να έχεις όποια εμφάνιση θέλεις. Για αυτά έχουν παλέψει άνθρωποι κι έχουν γραφτεί βιβλία. Αν θέλουμε να εξελισσόμαστε και να μην αναπαράγουμε παλιότερα πρότυπα, που τα είχαμε απορρίψει κι είπαμε δεν είναι καλό. Γιατί δηλαδή να επιμένουμε;». Υπενθυμίζεται ότι οι δύο ηθοποιοί έχουν συνεργαστεί παλαιότερα στο θέατρο.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ