Πόπη Τσαπανίδου Open: Αναλαμβάνει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων

Πόπη Τσαπανίδου Open: Η ίδια η Πόπη Τσαπανίδου αρκέστηκε για την ώρα να αναδημοσιεύσει την επίσημη ανακοίνωση

Ο τηλεοπτικός σταθμός Open ανακοίνωσε εν μέσω θέρους, το νέο πρόσωπο που θα αναλάβει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού από το Σεπτέμβριο. Η Πόπη Τσαπανίδου επιστρέφει στα πλατό των ειδησεογραφικών εκπομπών, έπειτα από ένα σημαντικό τηλεοπτικό διάλειμμα. Μετά την αποχώρηση της Νίκης Λυμπεράκη από το Open, κανείς δεν μπορούσε να υποθέσει το πρόσωπο που θα επωμιζόταν το βάρος του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του σταθμού. Η δημοσιογράφος έκανε την πρώτη κρούση στο τηλεοπτικό κοινό, έπειτα από μια απουσία από τα τηλεοπτικά πλατό, αναλαμβάνοντας ρόλο σχολιαστή στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ANT1 την περασμένη σεζόν.

Η ίδια η Πόπη Τσαπανίδου αρκέστηκε για την ώρα να αναδημοσιεύσει την επίσημη ανακοίνωση του Open, με την οποία επισημοποιείται και δημοσίως η συνεργασία της με το κανάλι, με ένα tweet στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter.

Η ανακοίνωση του OPEN για την Πόπη Τσαπανίδου

«Το OPEN καλωσορίζει στην τηλεοπτική του οικογένεια την Πόπη Τσαπανίδου, η οποία αναλαμβάνει τη θέση της παρουσιάστριας στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων. Η μακρά και επιτυχημένη πορεία της στη δημοσιογραφία και τις τηλεοπτικές παραγωγές αποτελούν εγγύηση για την περαιτέρω ενίσχυση του ενημερωτικού τομέα του Ανοικτού Καναλιού.

Από το μάχιμο ελεύθερο ρεπορτάζ, τις έρευνες και τις ανταποκρίσεις στα πολεμικά μέτωπα, έως τις ενημερωτικές εκπομπές και τα δελτία ειδήσεων, η Πόπη Τσαπανίδου έχει δώσει πάντα στίγμα εγκυρότητας, ήθους, ποιότητας και ανθρωπιάς».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ