Νίκος Πολυδερόπουλος: Δεν ξέρουμε ακόμα τι έγινε με τον αδερφό μου

Νίκος Πολυδερόπουλος: Δεν ξέρουμε ακόμα τι έγινε με τον αδερφό μου

Ο ηθοποιός Νίκος Πολυδερόπουλος μίλησε για την απώλεια του αδερφού του και τη δυσκολία να μάθουν τι συνέβη. Αναφέρθηκε στην προσωπική τραγωδία του και στον πόνο που νιώθει η οικογένειά του μην γνωρίζοντας την αιτία του θανάτου. Επιπλέον, μίλησε για τη συμμετοχή του στην παράσταση «Μάρτυρας Κατηγορίας» και την ξαφνική απομάκρυνσή του από αυτήν. Εξέφρασε την απογοήτευσή του για τον χειρισμό της κατάστασης και την έλλειψη σεβασμού προς τη δύσκολη στιγμή που βίωνε.

Αναζήτηση Αιτίας

Ο ηθοποιός εξέφρασε την ανυπομονησία του να μάθει την αλήθεια για την απώλεια του αδερφού του και την αναποτελεσματικότητα στην προσπάθειά τους να ανακαλύψουν την αιτία. Κατήγγειλε την κατάσταση στην Πάτρα όπου 270 οικογένειες δεν έχουν απαντήσεις για τα θανατικά περιστατικά που έχουν βιώσει, λόγω της υπολειτουργίας των αρμόδιων κέντρων. Διαμαρτυρήθηκε για την έλλειψη σεβασμού προς τη θλίψη της οικογένειάς του και τη δυσκολία να αντιμετωπίσει την κατάσταση.

Αντιμετώπιση Δύσκολων Καταστάσεων

Ο Πολυδερόπουλος εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για την απόφαση να αποσυρθεί από τον ρόλο του στην παράσταση και την έλλειψη ευαισθησίας απέναντι στη δική του πραγματικότητα. Κατήγγειλε την έλλειψη ανθρωπιάς και το έλλειμμα σεβασμού που αντιμετώπισε, αποδεικνύοντας την ανθρώπινη πλευρά του και την κατανόηση για τις δύσκολες στιγμές που βιώνουν οι άνθρωποι.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ