Νίκη Κάρτσωνα σήμερα: Το κατάστημα, ο Νίκος Χατζής και οι φήμες για νευρική ανορεξία

Νίκη Κάρτσωνα σήμερα: Συνέντευξη στην εκπομπή “Όλα Γκουντ” έδωσε η Νίκη Κάρτσωνα.

Η Νίκη Κάρτσωνα, ένα από τα πιο διάσημα μοντέλα των 90s, μίλησε για όλα στην εκπομπή “Όλα Γκουντ”. Συγκεκριμένα, σημείωσε χαρακτηριστικά πως “ήταν μια πολύ όμορφη διαδρομή για μένα, ήμουν πάρα πολύ τυχερή και αγαπημένο πλάσμα του Θεού. Το μεγαλύτερο δώρο που μου έκανε είναι η εξωτερική μου εικόνα. Είναι μεγάλο δώρο να μπορείς να βγάζεις χρήματα επειδή είσαι όμορφη. Την εποχή που εργαζόμουν ως μοντέλο έρεε το χρήμα και όταν ρέει το χρήμα, δουλεύουν όλοι. Δεν έχω μετανιώσει για πράγματα που έκανα γιατί ήταν μαθήματα για μένα”.

“Η νευρική ανορεξία είναι κάτι που δεν το βίωσα ποτέ ευτυχώς. Σαφώς και έχω περάσει περιόδους που δούλευα πάρα πολύ, που εξασθενούσε ο οργανισμός μου αλλά το λατρεύω το φαγητό. Ίσως δηλαδή τότε να έδειχνα πιο κουρασμένη, πιο ευάλωτη. Ποτέ, ποτέ, ποτέ μέχρι τώρα”, ανέφερε σχετικά με τη νευρική ανορεξία.

“Ο Νίκος Χατζής είναι το μεγαλύτερο κεφάλαιο στη ζωή μου. Είμαστε μαζί από το 1995. Είχαμε χωρίσει κάποια χρόνια αλλά το έχω ξαναπεί πως και σε άλλη ζωή πάλι με τον Νίκο θα ήμουν. Ήρθα εδώ για να βιώσω αυτή τη σχέση με τον Νίκο και να ολοκληρωθεί η σχέση μας. Είναι ο άνθρωπος μου, νιώθω ευλογημένη που είμαι ακόμα ερωτευμένη μαζί του”, σχολίασε για τον σύζυγό της.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ