Νάιρα – μπάνιο στη Φάρμα: Sexy κι όποιος… αντέxy

Νάιρα – μπάνιο στη Φάρμα: Κατά τη διάρκεια του μπάνιου της, με την βοήθεια της Σάσας Μπάστα που της έριχνε νερό, η τραγουδίστρια δεν δίστασε να λύσει το πάνω μέρος του μαγιό της

Να αναστατώσει τη Φάρμα επιχείρησε η Νάιρα Αλεξοπούλου,  η οποία είναι μια από τους τρεις καινούριους παίκτες που μπήκαν στο αγρόκτημα με σκοπό να αλλάξουν τις ισορροπίες στο παιχνίδι. Η τραγουδίστρια ήδη έχει αρχίσει να προσαρμόζεται στη ζωή της Φάρμας και στο επεισόδιο το οποίο προβλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης (20/01) έκανε το πρώτο της μπάνιο, χαρίζοντας μάλιστα ένα χαλαρό show στους συμπαίκτες της. Κατά τη διάρκεια του μπάνιου της, με την βοήθεια της Σάσας Μπάστα που της έριχνε νερό, η τραγουδίστρια δεν δίστασε να λύσει το πάνω μέρος του μαγιό της.

Μάλιστα η Νάιρα συνέχισε να… προκαλεί με την απόφαση της να πάει προς το σπίτι μόνο με την πετσέτα της.

Ποια είναι η Νάιρα Αλεξοπούλου

Η Ναΐρα Αλεξοπούλου γεννήθηκε στην Αρμενία και ήρθε στην Ελλάδα σε ηλικία τριών ετών. Από μικρή ονειρευόταν να γίνει τραγουδίστρια, κάτι που υλοποίησε μεγαλώνοντας.

Έχει συνεργαστεί στην πίστα με ονόματα όπως ο Βασίλης Καρράς, ο Λευτέρης Πανταζής, ο Στέλιος Ρόκκος και  τον Χρήστο Χολίδη.

Πολλοί την αποκαλούν “Τζέσικα Ράμπιτ” μιας και η εξωτερική της εμφάνιση μας θυμίζει την εικόνα της σέξυ συζύγου του Ρότζερ Ράμπιτ.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ