Μητσιάς – συνέντευξη: Δεν είπα κάτι κακό για τους ομοφυλόφιλους, λέει ο αγαπημένος καλλιτέχνης (vid)

Μητσιάς – συνέντευξη: Ο τραγουδιστής τοποθετήθηκε σχετικά με τη δήλωση που έκανε για τους ομοφυλόφιλους και προκάλεσε αντιδράσεις

Σχετικά με τις πρόσφατες δηλώσεις του και τον σάλο που προκάλεσαν, μίλησε ο Μανώλης Μητσιάς. Ο γνωστός τραγουδιστής είχε δηλώσει πρόσφατα στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» πως: «Δεν με πειράζει αν κάποιος είναι ομοφυλόφιλος, αρκεί να μην προκαλεί. Κάνε ότι θες στη ζωή, αλλά μην προκαλείς. Κανείς δεν πάει να εξετάσει το βράδυ με ποιον κοιμάται ο άλλος, ο καθένας έχει τη δική του ζωή και μπορεί να κάνει ό,τι θέλει, να μην προκαλείς». Όπως ήταν αναμενόμενο, η δήλωσή του προκάλεσε αντιδράσεις και πολλά επώνυμα πρόσωπα τοποθετήθηκαν, υποστηρίζοντας τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων.

Ανδρέας Μικρούτσικος για Μανώλη Μητσιά: «Σε λίγο δε θα μπορεί κανείς να αρθρώσει λέξη σε αυτό το κράτος»

Μιλώντας σήμερα, στην εκπομπή «Happy Day» ο Μανώλης Μητσιάς τόνισε πως οι δηλώσεις του παρερμηνεύτηκαν και κόπηκαν μάλιστα, για λόγους ακροαματικότητας. «Γελάω με όλα αυτά, γιατί έχω πολλούς φίλους ομοφυλόφιλους, αλλά και συνεργάτες. Δεν είπα τίποτα κακό, ο καθένας μπορεί να προκαλέσει. Είτε είσαι ομοφυλόφιλος, είτε είσαι συνθέτης, στιχουργός, τραγουδιστής, πλούσιος», είπε αρχικά. «Σίγουρα παρερμηνεύτηκαν τα λόγια μου, γιατί κόπηκαν κάποιες λέξεις στη μέση. Έγινε εσκεμμένα για να έχουν ακροαματικότητα», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Έπειτα, εξήγησε τι ακριβώς εννοούσε με τη δήλωση που έκανε.

«Ο καθένας στη ζωή του μπορεί να κάνει ό,τι θέλει, είναι αναφαίρετο δικαίωμα. Είναι δική του η ζωή. Όχι μόνο ο ομοφυλόφιλος, ο οποιοσδήποτε όπως είπα. Να μην προκαλεί τον άλλο, αυτό είπα μόνο. Γιατί όπως είπα στην αρχή, έχω πολλούς φίλους ομοφυλόφιλους και συνεργάτες κι είναι σημαντικό αυτό, γιατί ποτέ δεν τσακώνομαι με κανέναν. Και μάλιστα, βγαίνουμε έξω και γελάμε», ανέφερε. Τέλος, εξήγησε πως μετά από την προβολή της συνέντευξής του, στενοχωρήθηκε με κάποια από τα σχόλια που άκουσε για το άτομό του. «Με στενοχώρησαν κάποιες απαντήσεις, αλλά και γέλασα και αηδίασα. Είπαν πράγματα που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Λέω “εντάξει, άνθρωποι είναι, σφάλματα κάνουν”», είπε κλείνοντας.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ