Μενεγάκη Mega – πάνελ: Οι 3 συνεργάτες που “πολιορκεί” για τη νέα εκπομπή

Μενεγάκη Mega – πάνελ: Οι 3 συνεργάτες που “πολιορκεί” για την εκπομπή

Η Ελένη Μενεγάκη είναι πλέον σε καθημερινή βάση στο γραφείο της στο νέο της τηλεοπτικό σπίτι, το Mega, και προετοιμάζεται για την εκπομπή της. Ιδιαίτερη προτεραιότητα έχει δοθεί μέχρι να πάει διακοπές η Ελένη στο να “κλειδώσει” την ομάδα που θα την πλαισιώνει είτε μπροστά είτε πίσω από τις κάμερες”. Το πρώτο τηλεφώνημα λοιπόν που έκανε η Ελένη σύμφωνα με τις πληροφορίες της Ναταλίας Ανδρικοπούλου στο Έλα Χαμογέλα, ήταν στην Κατερίνα Ζαρίφη, ένα πρόσωπο που  η Ελένη αγαπά και που οι δυο τους έχουν ζήσει πολλά μαζί και έχουν και καλή χημεία.

Η Κατερίνα ήταν θετική στην πρόσκληση της Ελένης, ωστόσο της ζήτησε να βγαίνει 3 φορές την εβδομάδα αφού θα πρωταγωνιστεί στο νέο σήριαλ του Mega, “Συμπέθεροι από τα Τίρανα”. Ωστόσο η παρουσιάστρια θέλει να έχει μια συγκροτημένη και σταθερή ομάδα, έτσι όπως όλα δείχνουν η συνεργασία αυτή δεν πρόκειται να προχωρήσει. Η Ελένη επικοινώνησε και με έναν άνθρωπο που αγαπάει βαθιά και δεν είναι άλλος από τον επί χρόνια συνεργάτη της, Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο.

zarifi

Τι θα γίνει με Κουτσογιαννόπουλο και Χρυσικοπούλου

Ο Θοδωρής ήταν ιδιαίτερα θετικός στο κάλεσμα της Ελένης, ωστόσο θα πρέπει να λύσει κάποια θέματα οικονομικής φύσης αφού είναι στον Alpha 16  χρόνια που δεν θέλει να τα αφήσει…  Τέλος το τρίτο πρόσωπο που αναφέρθηκε ήταν η Ελιάνα Χρυσικοπούλου, η οποία είναι ήδη στο Μega οπότε τα πράγματα θα είναι εύκολα  και είναι από τα πιο σίγουρα πρόσωπα που θα βρίσκονται στην νέα εκπομπής της Ελένης. Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ η Ελένη Μενεγάκη θέλει να προσθέσει και νέα πρόσωπα στη δημοσιογραφική της ομάδα για να δώσει μια νέα πνοή και νέα ματιά στη εκπομπή της.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ