Μενεγάκη MEGA – επιστροφή: Επίσημο!

Μενεγάκη MEGA – επιστροφή: Επιβεβαιώθηκαν οι φήμες των τελευταίων ημερών – H ανακοίνωση του καναλιού

Η Ελένη Μενεγάκη επιστρέφει στην τηλεόραση από τη συχνότητα του Mega.

Η ανακοίνωση του mega για την Ελένη Μενεγάκη

«ΤΟ MEGA ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ

Το MEGA ανακοινώνει τη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη. Η αγαπημένη παρουσιάστρια επιστρέφει στο κανάλι απ’ όπου ξεκίνησε την επαγγελματική της διαδρομή. Η Ελένη, με την αυθεντικότητα και τον αυθορμητισμό της έγινε όλα αυτά τα χρόνια η καλύτερη παρέα για εκατομμύρια τηλεθεατές. Τολμηρή και δημιουργική, παρουσίασε διαφορετικές τυπολογίες εκπομπών και σύστησε στο τηλεοπτικό κοινό ταλαντούχους συνεργάτες. Μετά από ένα χρόνο απουσίας από την τηλεόραση, επιστρέφει τώρα στο πρώτο της σπίτι, έτοιμη για μια καινούρια αρχή με πολλές νέες ιδέες!

Το Μεγάλο Κανάλι την καλωσορίζει θερμά. Οι τηλεθεατές θα έχουν τη χαρά να την απολαύσουν καθημερινά στο ανανεωμένο και γεμάτο εκπλήξεις νέο πρόγραμμα που προετοιμάζει το κανάλι για τη σεζόν 2021-2022».Τέτοια εποχή πριν από περίπου ένα χρόνο ξεκίνησε η φημολογία ότι η Ελένη Μενεγάκη θα αποχωρήσει από την τηλεόραση. Και όντως, λίγο αργότερα, ανήμερα στην ονομαστική της εορτή, ανακοίνωση της την επόμενη σεζόν, δηλαδή αυτή που διανύουμε τώρα, δεν θα είναι στην τηλεόραση. Λίγες ημέρες αργότερα αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό εμφανώς συγκινημένη και με όλη της την οικογένεια στο πλευρό.

Η Ελένη Μενεγάκη λοιπόν αυτή τη χρονιά έμεινε εκτός, με την πανδημία να ανατρέπει και τους δικούς της σχεδιασμούς καθώς σίγουρα θα φανταζόταν αρκετά διαφορετική την πρώτη χρονιά που κάνει ένα τόσο μεγάλο διάλειμμα. Εδώ και λίγες ημέρες ξεκίνησε και πάλι η φημολογία για την επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη στην τηλεόραση. Φήμες που επιβεβαιώθηκαν με την ανακοίνωση του Mega.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ