Μάριος Αθανασίου γάμος: Παντρεύτηκε κρυφά στην Πύλο

Μάριος Αθανασίου γάμος: Παντρεύτηκε με την επί 10 χρόνια σύντροφό του Μάρθα Αλεξοπούλου

Το μυστικό γάμο του με την εκλεκτή της καρδιάς του, Μάρθα Αλεξοπούλου αποκάλυψε ο Μάριος Αθανασίου μέσα από συνέντευξή του στο περιοδικό ΕΓΩ! Weekly και τη δημοσιογράφο Νάντια Αδαμοπούλου. Ο ηθοποιός και η φωτογράφος είναι σε σχέση 10 χρόνια και έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά. Τον Οκτώβριο του 2014, ήρθε στον κόσμο η πρώτη τους κόρη, ενώ τον Ιούλιο του 2017 απέκτησαν μία ακόμη κόρη.

Εξακολουθείτε να είστε αρνητικός στο ενδεχόμενο ενός γάμου;

Με την Μάρθα παντρευτήκαμε πριν περίπου μία εβδομάδα στην Πύλο, με ελάχιστους καλεσμένους. Ήταν μόνο καλοί φίλοι και οικογένεια. Ήταν πολιτικός γάμος. Δεν είμαι αρνητικός στον γάμο, είμαι κατά του θρησκευτικού γάμου. Ήθελα να αποφύγω την διαδικασία του μυστηρίου.

marios athanasioy1

Πώς λάβατε την απόφαση να κάνετε αυτό το βήμα;

Δεν αλλάζει κάτι στη ζωή μας. Όταν είσαι 10 χρόνια σύντροφος με έναν άνθρωπο κι έχετε αποκτήσει δύο παιδιά μαζί, είναι σαν να υπάρχει γάμος. Δεν σε διαφοροποιεί ο τίτλος.

Ο Μάριος Αθανασίου και η φωτογράφος, Μάρθα Αλεξοπούλου έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά. Τον Οκτώβριο του 2014, ήρθε στον κόσμο η πρώτη τους κόρη, ενώ τον Ιούλιο του 2017 απέκτησαν μία ακόμη κόρη.

Ποια είναι η Μάρθα Αλεξοπούλου

Ο Μάριος Αθανασίου και η φωτογράφος Μάρθα Αλεξοπούλου είναι μαζί εδώ και δέκα χρόνια. Οι ίδιοι δεν κάνουν δημόσιες εμφανίσεις, και διατηρούν χαμηλούς τόνους, ενώ δεν επιδιώκουν την έκθεση της προσωπικής τους ζωής.

athanasioy

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ