Μαρία Ιωαννίδου ηλικία: «Θα κάνω μήνυση στη Google», λέει η ηθοποιός

Μαρία Ιωαννίδου ηλικία: Όσα ανέφερε η ηθοποιός για την καριέρα της, τα μπότοξ και τη μήνυση που επιθυμεί να κάνει κατά της Google

Η Μαρία Ιωαννίδου έδωσε μία τηλεοπτική συνέντευξη με αφορμή την κυκλοφορία της αυτοβιογραφίας της. Η ηθοποιός και χορεύτρια μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» και αναφέρθηκε στον Φρέντυ Γερμανό, στη Ναταλία Γερμανού και στη μήνυση που ετοιμάζει στη Google για τα 15 χρόνια που της πρόσθεσε ηλικιακά. «Έχω φωτογραφικό υλικό και από τη Ναταλία. Η Ναταλία δεν θα έχει καμία αντίρρηση για το βιβλίο, αφού όλο αυτό είναι η ζωή μας. Ήμασταν μία οικογένεια τότε. Η Ναταλία ζήτησε το χέρι μου για λογαριασμό του Φρέντυ. Του είχε πει «μπαμπά γιατί δεν παντρεύεσαι αυτή τη ξανθιά όμορφη;» Είχαμε καλή σχέση, απλώς τώρα πια δεν βλεπόμαστε και μου λείπει. Αυτό μόνο» ανέφερε αρχικά η Μαρία Ιωαννίδου.

Όσον αφορά στον χρόνο που περνάει, η ηθοποιός και χορεύτρια είπε: «Ο χρόνος με περιποιείται, δεν μου φαίνεται πόσο είμαι. Άσε τη google να λέει που βάζει 10 και 15 χρόνια πάνω. Εγώ νομίζω ότι μικροδείχνω, τουλάχιστον 10 χρόνια κάτω και δεν κάνω πολλά. Έχω να κάνω μπότοξ 2-3 χρόνια». Μιλώντας για τη μήνυση που ετοιμάζει στη Google, καθώς έχει απευθυνθεί ήδη σε δικηγόρο, όπως υποστήριξε στο παρελθόν: «Είμαι γενικώς αμελής, όμως θα κάνω τη μήνυση. Με εξέθεσαν. Όλοι σας πιστεύετε αυτά που γράφουν, δεν είναι όλα ακριβή. Θέλω να αφαιρέσουν την ηλικία μου. Μου έχει κοστίσει κιόλας, γιατί έχω ακούσει ότι “η Ιωαννίδου είναι μεγάλη γι’ αυτόν τον ρόλο”».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ