Μαλέσκου σχέση: Ο έρωτας δεν κρύβεται

Μαλέσκου σχέση: Για την προσωπική της ζωή, οι λεπτομέρειες που γνωρίζουμε είναι ελάχιστες.

Η Ιωάννα Μαλέσκου, η παρουσιάστρια του «Love It» είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες στην ελληνική τηλεόραση και φέτος είναι η χρονιά της, καθώς διανύει μια περίοδο αλλαγών, τόσο σε προσωπικό, όσο και επαγγελματικό επίπεδο.

Η Ιωάννα Μαλέσκου μέχρι στιγμής δείχνει να τα πηγαίνει μια χαρά, από τις επιδόσεις της στους πίνακες τηλεθέασης. Πρόσφατα μάλιστα η παρουσιάστρια έκανε τις νέες της δηλώσεις στην κάμερα, όπου και ρωτήθηκε για το εάν τελικά ανανέωσε το συμβόλαιό της με τον σταθμό, όπως και είχε ακουστεί.

«Δεν έχω κάτι επίσημο να μοιραστώ με τον κόσμο. Αλλά πίστεψέ με όταν θα γίνει θα το καταλάβετε. Ο επαγγελματισμός υπάρχει, η καλή διάθεση υπάρχει. Αν γίνει και ένα καλό κράμα με ωραίες συνθήκες εκ νέου, τότε σίγουρα ανανεώνονται συνεργασίες», παραδέχτηκε.

Για την προσωπική της ζωή, οι λεπτομέρειες που γνωρίζουμε είναι ελάχιστες. Η όμορφη Ιωάννα ζει σε νέο σπίτι, αφού μετακόμισε πρόσφατα στην Αθήνα, ενώ τα δημοσιεύματα κατά καιρούς, θα της… χρεώσουν και κάποιον νέο σύντροφο. Όσο για τα προσωπικά της, η Ιωάννα μάλλον περνά μια χαρά, αφού το τελευταίο διάστημα οι λεζάντες της στο instagram μαρτυρούν πολλά…

maleskou 2maleskou2

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ