Λατινοπούλου – Σκορδά: Το έντονο κλίμα της συνέντευξης στο «Πρωινό»

Λατινοπούλου – Σκορδά: Οι απειλές και το bulling που δέχτηκε από χρήστες των social media

Viral έχει γίνει τα τελευταία 24ωρα το βίντεο με την Αφροδίτη Λατινοπούλου, το οποίο προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στο διαδίκτυο. Η ίδια βρέθηκε σήμερα καλεσμένη στην εκπομπή “Το Πρωινό” και μίλησε στη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα για το περιβόητο βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram αλλά και τα σχόλια που δέχθηκε. Η 30χρονης πολιτευτής της ΝΔ εξήγησε τους λόγους που την οδήγησαν να υποστηρίξει όσα ανέφερε, με τις απαντήσεις της να μην καλύπτουν τους παρουσιαστές και τους τόνους να ανεβαίνουν.  Αρχικά, η Αφροδίτη Λατινοπούλου ανέφερε γιατί αποφάσισε να δημοσιεύσει το εν λόγω βίντεο: “Όλο αυτό ξεκίνησε από την κόρη της Καμάλα Χάρις. Με ενόχλησε ότι βλέπουμε να προβάλλονται αυτές οι εικόνες… Θέλω πάντα να είμαι ειλικρινής.

Αν έλεγα αυτή τη στιγμή ότι έχω μετανιώσει γι’ αυτό το βίντεο δεν θα ήταν αλήθεια. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι, αν το γυρνούσα ξανά, θα ήμουν πιο επεξηγηματική γιατί έχουν παρερμηνευθεί τα λόγια μου. Αυτό που με ενοχλεί ότι εστιάζουμε σε τέτοιες εικόνες από τις γυναίκες, ενώ οι γυναίκες έχουν δώσει τεράστιους αγώνες σε αυτή τη ζωή και αυτό είναι που θα πρέπει να προβάλλουμε. Είμαστε σε μια δημοκρατία και ένιωσα την ανάγκη να πω την άποψή μου, ότι δεν μου αρέσει μία τέτοια εικόνα από την γυναίκα. Η κάθε γυναίκα δίνει μία προσωπική μάχη και αυτό θα πρέπει να αναδεικνύουμε μέσα από τα social media. Είπα ότι δεν είναι ωραίο να προβάλλουμε αυτό το πρότυπο, γιατί υπάρχουν σημαντικότερα πρότυπα να δείξουν οι γυναίκες. Έχουμε βαφτίσει επανάσταση την τριχωτή μασχάλη. Αυτό με ενοχλεί εμένα.

Φανερά ενοχλημένη η Φαίη Σκορδά

Το ότι μια γυναίκα το μόνο που θέλει να δείξει είναι η τριχωτή μασχάλη ή κάποια ατέλεια στο σώμα της θεωρώ ότι είναι λίγο. Άλλο να φαίνεται σε μια φωτογραφία η κοιλία κι άλλο να ζουμάρεται και να φαίνεται μόνο η κοιλιά”. Στο σημείο εκείνο, η Φαίη Σκορδά τη διέκοψε και εκνευρισμένη είπε: “Σε παρακαλώ, δηλαδή πραγματικά… Σου είπε κάποιος να λες αυτά τα πράγματα, γιατί πιστεύεις ότι έτσι θα κάνεις καριέρα; Σου είπε κάποιος ότι με το να λες αυτά τα πράγματα θα γίνεις γνωστή; Τα πιστεύεις στα αλήθεια αυτά που λες;” Η Αφροδίτη Λατινοπούλου επέμεινε στην άποψή της, ενώ αποκάλυψε ότι δέχτηκε απειλές ακόμα και για τη ζωή της: “Δεν τα λέω σε καμία περίπτωση αυτά για την καριέρα μου. Έχω ανεβάσει πάρα πολλά βίντεο. Το ότι μια γυναίκα έχει να δείξει περισσότερα από μια μασχάλη το πιστεύω. Μία εικόνα που βλέπω στο Instagram επηρεάζει τις νέες γενιές και αποπροσανατολίζει από τις ουσιαστικές μάχες και τους ουσιαστικούς αγώνες που δίνει μια γυναίκα.

Δεν επέβαλα κάτι, απλά είπα την προσωπική μου άποψη. Εκφράστηκα ελέυθερα. Από την άλλη δέχθηκα bullying και απειλές για τη ζωή μου. Και εγώ και η οικογένειά μου. Εγώ σε αυτό το βίντεο δεν εκφράστηκα χυδαία. Δεν θεωρώ ότι προσέβαλα κανέναν. Αν κάποιες γυναίκες δεν κατάλαβαν σωστά αυτά που είπα και θεωρούν ότι έθιξα τις ατέλειες στο σώμα τους, είμαι διατεθειμένη να ζητήσω συγγνώμη. Αλλά δεν ήταν αυτό το νόημα του βίντεο, γιατί και εγώ έχω ραγάδες και κυτταρίτιδα. Καταλαβαίνω ότι με το βίντεό μου προκάλεσα ένα σοκ. Το έκανα γιατί σε κάποια θέματα που αφορούν στην επικαιρότητα νιώθω την ανάγκη να τοποθετηθώ”.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ