Λάουρα Νάργες – Χρήστος Σαντικάι σχέση: Το νέο ζευγάρι της showbiz

Λάουρα Νάργες – Χρήστος Σαντικάι σχέση: Οι κοινές φωτογραφίες τους

Ο χωρισμός της με τον Μιχάλη Μουρούτσο άφησε την παρουσιάστρια Λάουρα Νάργες μόνη αλλά όχι για πολύ. Σύμφωνα με πληροφορίες του tlife.gr, η ξανθιά παρουσιάστρια ερωτεύτηκε ξανά σύμφωνα με ρεπορτάζ της Σπυριδούλας Τριάντου στην εφημερίδα Ontime. Μετά από μια περίοδο προσωπικής ανασύνταξης, με μεγαλύτερη έμφαση στα επαγγελματικά της, η Λάουρα Νάργες ξεκίνησε μια νέα σχέση με τον Χρήστο Σαντικάι.  Πρόκειται για τον ταλαντούχο μουσικό που γνωρίσαμε μέσα από τους ύμνους που έψελνε στα εννέα του χρόνια στο Alter.

Αργότερα, τον είδαμε το 2014 σε ηλικία 19 ετών, στο “The Voice” να ερμηνεύει το “Αν είσαι ένα αστέρι” του Νίκου Βέρτη, ωστόσο κανένας κριτής δεν γύρισε.

Τον ξαναείδαμε και το 2015 σε μια δεύτερη προσπάθεια, που είχε την ίδια κατάληξη. Παρόλα αυτά, ο Χρηστός Σαντικάι δεν τα έβαλε κάτω, καθώς γνώριζε πολύ καλά τις δυνατότητές του, ξεκινώντας να τραγουδάει σε μαγαζιά της Αθήνας. Σήμερα ο 27χρονος Χρήστος υπογράφει κάποια από τα πιο αγαπημένα λαϊκά τραγούδια που ερμηνεύουν ο Ηλίας Βρεττός, ο Σταν, ο Γιώργος Τσαλίκης και ο Νίκος Οικονομόπουλος. Η γνωριμία του με τη Λάουρα Νάργες έγινε πριν από έναν χρόνο και έπειτα από λίγους μήνες έγιναν ζευγάρι. Μάλιστα την περασμένη εβδομάδα ταξίδεψαν και στη Ρόδο όπου βρέθηκαν σε μεγάλο event, ενώ βοήθησαν και στη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους.

Φωτογραφία από το Tlife

narjes

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ