Κορινθίου για Αϊβάζη: «Βρίσκεται στο νοσοκομείο, μακριά από εμάς και αυτό είναι το πιο δύσκολο»

Κορινθίου για Αϊβάζη: Η ηθοποιός έγραψε ένα συγκινητικό μήνυμα στο instagram της για την κατάσταση της υγείας του αγαπημένου της συζύγου.

O Γιάννης Αϊβάζης βρίσκεται στο νοσοκομείο με ήπια πνευμονία από Covid-19 και η Μαρία Κορινθίου δεν μπορεί να βρίσκεται στο πλάι του. Η ηθοποιός έγραψε ένα συγκινητικό μήνυμα στο instagram της για την κατάσταση της υγείας του αγαπημένου της συζύγου. Συγκεκριμένα ανέφερε η Μαρία Κορινθίου: «Σας ευχαριστούμε όλους! Είστε πολλοί…….και άνθρωποι που δεν το περίμενα…… Όλους σας βλέπω, όλους σας διαβάζω. Ο Γιάννης είναι καλά. Ήπια πνευμονία από Covid-19 με χαμηλό οξυγόνο που σήμερα ανέβηκε αλλά περιμένουμε την γνωστή 7η με 9η μέρα……. Βρίσκεται στο νοσοκομείο, μακριά από εμάς και αυτό είναι το πιο δύσκολο γιατί νιώθω ανήμπορη να μπορέσω να τον βοηθήσω και να είμαι δίπλα του.

Εγώ και η Ισμηνούλα είμαστε καλά και δεν έχουμε νοσήσει από τον covid. Σας παρακαλώ ο τοίχος από κάτω με τα σχόλια να μην γεμίσει με διαφωνίες εμβολιασμένων και μη. Αλλιώς θα αναγκαστώ vα κλείσω τα μηνύματα. Μόνο αγάπη και όμορφη ενέργεια για τον όμορφο μούργο της φωτογραφίας. Να σας βλέπει και να χαμόγελα ☺ @yannisaivazis»! Και ο ίδιος δημοσίευσε ένα μήνυμα στο instagram του γράφοντας: “Αγαπημένοι μου φίλοι σας ευχαριστώ πολύ για την μεγάλη συμπαράσταση και στήριξή σας αυτή την δύσκολη στιγμή. Όλα βαίνουν καλώς, να ακούτε τους ειδικούς και να ξέρετε ότι δεν είμαστε άτρωτοι. Τα λέμε σύντομα! ΓΑ

aibazis

Γιάννης Αϊβάζης μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Σωτήρια

Ο ηθοποιός δημοσίευσε ένα story στο Instagram με μία φωτογραφία από το κρεβάτι του νοσοκομείου, χωρίς να αναφέρει περισσότερες πληροφορίες. Όμως όπως αναφέρθηκε στον «αέρα» του Πρωινού, ο Γιάννης Αϊβάζης μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Σωτήρια το βράδυ της Δευτέρας καθώς έπεσαν τα επίπεδα οξυγόνου στο αίμα του. Ο ηθοποιός νοσηλεύεται για προληπτικούς λόγους, καθώς η κατάστασή του δεν μπορούσε να αντιμετωπιστεί στο σπίτι. Ο Γιάννης Αϊβάζης είχε κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού τον περασμένο Μάϊο.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ