Κοντιζάς Εύζωνας: Η απίστευτη ιστορία με Ασιάτες τουρίστες

Κοντιζάς Εύζωνας: Ο Σωτήρης Κοντιζάς με αφορμή την επέτειο της συμπλήρωσης 200 χρόνων από την Επανάσταση της 25ης Μαρτίου του 1821 θυμήθηκε την περίοδο που υπηρετούσε στο στρατό ως Εύζωνας.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς με αφορμή την επέτειο της συμπλήρωσης 200 χρόνων από την Επανάσταση της 25ης Μαρτίου του 1821 θυμήθηκε την περίοδο που υπηρετούσε στο στρατό ως Εύζωνας. Ο κριτής του MasterChef δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία του από τη σκοπιά μπροστά στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη στο Σύνταγμα και αποκάλυψε ένα απίστευτο περιστατικό που του είχε τύχει, όταν Ασιάτες τουρίστες θέλησαν να φωτογραφηθούν μαζί με τους Εύζωνες.

«Κάμποσα χρόνια πριν, όταν κατέφθαναν ορδές τουριστών από τη μακρινή Ασία με σκοπό να επισκεφθούν τον Παρθενώνα και να τραβήξουν μια αναμνηστική φωτογραφία στο Σύνταγμα, για να θυμούνται… Κι έπεφταν πάνω σε αυτήν την κλασσική αρχαιοελληνική ομορφιά» έγραψε αρχικά ο Σωτήρης Κοντιζάς, δείχνοντάς μας το εν λόγω στιγμιότυπο.

Και πρόσθεσε: «Κάτι μουρμουρούσαν, βλέμματα όλο απορία και απογοήτευση, έψαχναν κυτίο παραπόνων και τελικά πήγαιναν στο ζευγάρι μου, τον Αντώνη που ήταν Ζαππείου και έπαιρναν αυτό που ήθελαν εξ αρχής».

Κοντιζάς Εύζωναςkodizas4kodizas5

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ