Κωνσταντίνος Τζούμας Πρωινό: Χαμός ξανά on air (video)

Κωνσταντίνος Τζούμας Πρωινό: «Περιμένω από τις παρά δέκα, γεια χαρά»

Στο επίκεντρο έχει βρεθεί τα τελευταία 24ωρα ο Κωνσταντίνος Τζούμας μετά τη δήλωσή του ότι «οι γυναικοκτονίες οφείλονται σε έναν βαθμό στη φλυαρία των γυναικών». Σήμερα ο γνωστός ηθοποιός ήταν καλεσμένος στο Πρωινό του ΑΝΤ1, ωστόσο καθυστέρησε να βγει στον αέρα με αποτέλεσμα να γίνει έξαλλος. Μάλιστα στην προσπάθειά του να τον ηρεμήσει ο Γιώργος Λιάγκας του ζήτησε και προσωπικά συγγνώμη, αναβάλλοντας το προγραμματισμένο διαφημιστικό διάλειμμα.

Νίκος Ζερβός: «Και εγώ μπορεί να έχω σκεφτεί όταν με πρήζει μια γυναίκα να την καρυδώσω»

«Περιμένω από τις παρά δέκα. Γεια χαρά! Ό,τι είχα να πω το είπα, από εδώ και πέρα πέφτει σιωπή για να έρθουν οι δικηγόροι. Δεν περιμένω τίποτα, αρκετά πια, αρκετά. Δεν θέλω να πω τίποτα, γιατί πρέπει και καλά να πω κάτι;», σημείωσε σε έντονο ύφος ο Κωνσταντίνος Τζούμας.

«Φαντάσου η κάθε φλύαρη γυναίκα να είναι απόρροια γυναικοκτονίας. Έχουμε χάσει το χιούμορ μας. Οι εποχές πρέπει να αλλάξουν, εμείς δεν πρέπει να αλλάξουμε το χιούμορ μας. Δεν ανακαλώ τίποτα. Κάνω χιούμορ, άλλες φορές πολύ επιτυχημένο, άλλες φορές αφόρητο. Ανήκει στην κατηγορία αυτή, ότι δεν λέω τίποτα σπουδαίο». συμπλήρωσε.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ