Κωνσταντίνα Σπυροπούλου γάμος: Παντρεύεται σήμερα η παρουσιάστρια;

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου γάμος: Πριν λίγες μέρες ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία πρόσφατα αποκάλυψε την ευχάριστη είδηση ότι περιμένει το πρώτο της παιδί, απ’ ότι φαίνεται θα φέρει κι άλλες εκπλήξεις τις επόμενες ώρες. Σύμφωνα με πληροφορίες του youweekly.gr η παρουσιάστρια ενδέχεται να ντυθεί νυφούλα σήμερα Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου δίπλα στον σύντροφό της Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

Ο γάμος θα είναι πολιτικός με λίγους εκλεκτούς καλεσμένους στα νότια προάστια. Ο θρησκευτικός γάμος θα ακολουθήσει μετά τη γέννηση του παιδιού και όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές θα είναι γαμοβάφτιση.

Η ανάρτηση για την εγκυμοσύνη της

Τις πληροφορίες που την ήθελαν να είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, επιβεβαίωσε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Μια ημέρα μετά τη κυκλοφορία των φωτογραφιών στο περιοδικό HELLO! στις οποίες φαίνεται ξεκάθαρα η φουσκωμένη της κοιλιά, η παρουσιάστρια επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη με μια μακροσκελή ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram. «ΝΑΙ. Η απάντηση είναι Ναι. Αυτό το ναι που πολλές φορές παλεύουμε για μια ολόκληρη ζωή να ακούσουμε με κάθε θυσία. Και άλλοτε είναι τόσο εύκολο και απλό. Δεν έχει όμως σημασία, γιατί αυτό σου δίνει δύναμη. Και μόλις το ακούσεις και αισθανθείς ανακούφιση τότε σε περιμένει κάτι άλλο. Φόβος, άγχος, αγωνία, δεύτερες σκέψεις και αυτό το Αν που είναι μονίμως καρφωμένο στο μυαλό σου.»

»Από την άλλη, ευγνωμοσύνη και ένα απλόχερο και τεράστιο ευχαριστώ για τη ζωή που έρχεται. Δεν υπάρχει γυναίκα που να μην θέλει να το φωνάξει τόσο δυνατά και να γιορτάσει με τη χαρά της. Χρειάζεται όμως χρόνο, να προετοιμαστεί για αυτή την αλλαγή, να αισθανθεί έτοιμη να το μοιραστεί, δεν το κρύβει απλά φοβάται, είναι τόσο εύθραυστο, το κρατά σαν φυλαχτό. Μη βιαστείτε να την κρίνετε, δεν ξέρετε τι περνάει. Χαίρομαι που σήμερα ανήμερα της Παναγίας Τσαμπίκας μπορώ πλέον να το μοιραστώ μαζί σας» έγραψε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ