Κατερίνα Παπουτσάκη – αυτοάνοσο: “Ακόμα δεν ξέρουμε πώς λέγεται”

Κατερίνα Παπουτσάκη – αυτοάνοσο: Η ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη και μίλησε για τη μητρότητα, την καριέρα της, αλλά και το αυτοάνοσο που την ταλαιπωρεί τελευταία

Με αφορμή την έναρξη της τηλεοπτικής σεζόν και τον νέο κύκλο της σειράς «Τα Καλύτερα μας χρόνια», όπου και πρωταγωνιστεί η Κατερίνα Παπουτσάκη παραχώρησε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης. Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και αναφέρθηκε στη μητρότητα, την καριέρα της, αλλά και το αυτοάνοσο που την ταλαιπωρεί και ακόμα, δεν έχει ανακαλύψει πώς λέγεται. Αρχικά, ανέφερε: «Έχω ανασφάλειες, αλλά όχι σε υπέρμετρο βαθμό, σε βαθμό ανεκτό. Γενικά, είμαι καλά. Νιώθω καλά με εμένα. Κάνω ψυχοθεραπεία, γιατί είμαι αγχώδης τύπος, δεν ξέρω να βάζω όρια στους άλλους» και πρόσθεσε για το αυτοάνοσο που την ταλαιπωρεί: «Έχω ένα αυτοάνοσο που ακόμα δεν ξέρουμε πώς λέγεται. Είναι πολύ περίεργο».

Στη συνέχεια, μίλησε για τον ρόλο της ως μητέρα. Όπως είπε, δεν είναι η «παραδοσιακή μαμά». «Έχω μερικά στοιχεία παραδοσιακής μαμάς, αλλά δεν είμαι ακριβώς έτσι. Είμαι αφοσιωμένη μαμά, θέλω η παρουσία μου να είναι έντονη και ουσιαστική. Ο μεγάλος ξέρει τι δουλειά κάνει η μαμά και ο μικρός σιγά-σιγά καταλαβαίνει. Ο μεγάλος μου κάνει και κριτική», τόνισε.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ