Κατερίνα Παναγοπούλου MEGA: Η προσωπική ζωή, οι αδυναμίες και το κρυφό ταλέντο

Κατερίνα Παναγοπούλου MEGA: Η γυναίκα πίσω από τη newscaster

Η Κατερίνα Παναγοπούλου, παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Μεγάλου Καναλιού μίλησε στο «Πάμε Δανάη!» για τη δημοσιογραφία και τα πρώτα βήματά της στον χώρο, τα θέματα που την κάνουν να λυγίζει, τη δημοσιότητα και την αγάπη της για το τραγούδι. Η δημοσιογραφία ήταν για εκείνη «μονόδρομος» όπως είπε. Στα πρώτα της βήματα στο χώρο «μας έστειλαν από το πανεπιστήμιο για πρακτική άσκηση σε μεγάλο ραδιοφωνικό σταθμό και χάρηκα που δουλέψαμε αμισθί». «Εάν δεν έχεις κάνει ρεπορτάζ, δεν μπορείς να παρουσιάζεις δελτίο. Εάν δεν έχεις δει και την άλλη όχθη, για μένα, δεν είσαι καλός», τόνισε.

«Το καλοκαίρι με τις φωτιές ήμουν στο όριο να βάλω τα κλάματα στον αέρα. Ενώ γίνομαι έξαλλη με υποθέσεις bullying σε παιδιά. Ακόμα και το θυμό μου θα τον δείξω στο δελτίο.», ανέφερε. Αποκάλυψε ότι «πέρασα από κακοποιητικό περιβάλλον και θέτω όρια. Πρέπει το εκάστοτε μέσο να βάζει όρια». «Έχω μπει μπροστά για άλλους, τα λέω και την πληρώνω γιατί μπαίνω στο στόχαστρο», πρόσθεσε αναφορικά με τα εργασιακά περιβάλλοντα που έχει βρεθεί.

«Δεν έχω αυτοπεποίθηση, είμαι αρκετά ανασφαλής ως άνθρωπος»

«Δεν έχω αυτοπεποίθηση, είμαι αρκετά ανασφαλής ως άνθρωπος», τόνισε και θυμήθηκε μια φορά που μια κυρία στον δρόμο την αναγνώρισε λέγοντάς της «σας ξέρω από τις οικογενειακές ιστορίες». Στην προσωπική της ζωή η γνωστή παρουσιάστρια αποκαλύπτει πως οι άνδρες δεν την πλησιάζουν εύκολα, ενώ όπως λέει «η αποκατάσταση δεν με έχει καταπιέσει και θέλω να κάνω οικογένεια που θα είναι για πάντα». «Ένα μαύρο σακάκι στο δελτίο δεν δηλώνει σοβαρότητα. Εάν προσπαθείς με το ντύσιμο να αποδειχτείς σοβαρός, κάτι κρύβεται από κάτω», σημείωσε.

Σχετικά με τα κρυφά της ταλέντα είπε πως: «τραγουδάω πολύ ωραία, έχω ωραία φωνή. Με είχαν καλέσει στο “Στην υγεία μας ρε παιδιά” αλλά δεν πήγα. Είμαι ροκού. Τσακνής, Μαχαιρίτσας, αδερφοί Κατσιμίχα.». «Μου αρέσει να βγω, να ψωνίσω και να κουτσομπολέψω με τις φίλες μου. Δεν λέω τα προσωπικά μου γιατί θα μπω σε διαδικασία να εξηγώ τα πάντα. Δεν μου αρέσει να διαφημίζεται η ερωτική ευτυχία γιατί θεωρώ ότι δεν υπάρχει.» «Είμαι drama queen στην προσωπική μου ζωή και αυστηρή στα επαγγελματικά μου», τόνισε κλείνοντας.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ