Κατερίνα Καινούργιου υγεία: Βγήκε από το νοσοκομείο, το μήνυμά της

Κατερίνα Καινούργιου υγεία: Μέσω story στο Instagram η Κατερίνα Καινούργιου ενημέρωσε τους followers της πως βγήκε από το νοσοκομείο.

Η Κατερίνα Καινούργιου δεν εμφανίστηκε την Παρασκευή στην εκπομπή “Ευτυχείτε”. Ο λόγος ήταν πως είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο τα ξημερώματα με ζαλάδες, λιποθυμικές τάσεις και έντονη δύσπνοια.

Η δημοφιλής παρουσιάστρια υποβλήθηκε στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια οι γιατροί έκριναν ότι θα έπρεπε να προχωρήσουν σε εισαγωγή.

Η παρουσιάστρια είναι πλέον καλά στην υγεία της και ευχαριστεί τον κόσμο για το ενδιαφέρον που της έδειξε. Συγκεκριμένα γράφει:

“Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για το ενδιαφέρον σας και τα υπέροχα μηνύματά σας. Μπήκα στο νοσοκομείο με έντονη δύσπνοια κ αδιαθεσία…έκανα τις απαραίτητες εξετάσεις κ είμαι καλά…Το τελευταίο διάστημα έχω έντονη πίεση και υπερβολικό άγχος…θέλω μέσα από την καρδιά μου να πω κάτι σε όλους…Να προσέχετε τους εαυτούς σας! Να σας αγαπάτε! Να δίνετε μέχρι εκεί που μπορείτε..να μη νιώθετε τύψεις, όταν ξεμένετε από ενέργεια…Η ενέργειά μας είναι πολύτιμη. Να έχετε χρόνο για τον εαυτό σας, να μιλάτε μαζί του, να τον “χαϊδεύετε”..να σας αγαπάτε! Τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από την σωματική και ψυχική μας υγεία!! Σας ευχαριστώ κ πάλι!!”

%CE%A3%CF%84%CE%B9%CE%B3%CE%BC%CE%B9%CF%8C%CF%84%CF%85%CF%80%CE%BF %CE%BF%CE%B8%CF%8C%CE%BD%CE%B7%CF%82 786

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ