Κατερίνα Καινούργιου – γιορτή: Σε κλάματα ξέσπασε η παρουσιάστρια μετά το βίντεο που είδε

Κατερίνα Καινούργιου – γιορτή: Με αφορμή την εορταστική ημέρα από νωρίς το πρωί μέσα από την εκπομπή της δέχεται ευχές από τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Με αφορμή την ονομαστική της εορτή η Κατερίνα Καινούργιου από νωρίς το πρωί μέσα από την εκπομπή της δέχεται ευχές από τα αγαπημένα της πρόσωπα. Ανάμεσα σε αυτά και η νονά της. Η αγαπημένη της νόνα μίλησε για την Κατερίνα και μοιράστηκε τις ευχές της, ενώ η Κατερίνα δεν άντεξε βλέποντας το βίντεο και πλάνταξε στο κλάμα.

Αμέσως μετά την προβολή του σχετικού αποσπάσματος η παρουσιάστρια προχώρησε σε μια αποκάλυψη που αφορά στην οικογένεια της και το ατύχημα που είχε συμβεί στο παρελθόν.«Συγκινήθηκα. Η νονά μου με έχει μεγαλώσει. Ήταν στο διπλανό διαμέρισμα, εκεί που μεγάλωσα στην Πεύκη και επειδή όταν ήμουν έξι ετών συνέβη ένα περιστατικό πολύ άσχημο στην οικογένειά μου, είχαν ένα ατύχημα πολύ σοβαρό και οι γονείς μου αναγκάστηκαν για ένα πολύ μεγάλο διάστημα να λείπουν κι εκτός… η νονά μου ήταν ο άνθρωπος που ήταν συνεχώς δίπλα μου και με μεγάλωνε. Την αγαπώ πάρα πολύ. Συγκινήθηκα πολύ και χάρηκα», είπε μεταξύ άλλων.

Δείτε ακόμη

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ