Καίτη Γαρμπή εξώδικο: Συνεχίζεται η διαμάχη μεταξύ της τραγουδίστριας και του νυχτερινού κέντρου

Καίτη Γαρμπή εξώδικο: Η τραγουδίστρια και ο Διονύσης Σχοινάς επιθυμούν να λύσουν το ζήτημα με τον επιχειρηματία του κέντρου εξωδικαστικά

Η Καίτη Γαρμπή περνά στην αντεπίθεση και έστειλε εξώδικο στο κέντρο όπου τραγουδά ο Γιώργος Μαζωνάκης. Υπενθυμίζεται ότι η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς έλαβαν εξώδικο από τον επιχειρηματία του Κέντρου Αθηνών, μετά την αποχώρηση του τραγουδιστή από το σχήμα με τον Γιώργο Μαζωνάκη. Ο επιχειρηματίας ισχυρίζεται ότι υπάρχει προκαταβολή που είχε λάβει στο παρελθόν η Καίτη Γαρμπή για εμφανίσεις που δεν έλαβαν χώρα λόγω του κορωνοϊού και είχε συμφωνηθεί να συμψηφιστεί με τις τωρινές εμφανίσεις του Διονύση Σχοινά. Ωστόσο, αυτή η συνεργασία (Σχοινάς – Μαζωνάκης) ναυάγησε.

Έτσι, μετά το εξώδικο που έλαβε από τον επιχειρηματία του νυχτερινού μαγαζιού, η τραγουδίστρια απαντά, επίσης, με εξώδικο. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Στέφανου Κωνσταντινίδη στη «Super Κατερίνα», το νυχτερινό κέντρο ισχυρίζεται ότι είχε δώσει προκαταβολή 20.000 στην Καίτη Γαρμπή, τα οποία είχαν συμφωνηθεί να συμψηφιστούν με τα νυχτοκάματα του Διονύση Σχοινά, πριν αυτός αποχωρήσει από το σχήμα με τον Γιώργο Μαζωνάκη. «Όπως μαθαίνω στο εξώδικο, η κυρία Γαρμπή αναφέρει, μέσω του δικηγόρου της, ότι τα χρήματα αυτά τα είχε λάβει σε πολύ παρελθοντικό χρόνο για μια συνεργασία που δεν έγινε, όχι με δική της υπαιτιότητα, ενώ εκείνη είχε κάνει δεκάδες πρόβες» είπε, μεταξύ άλλων, ο δημοσιογράφος, ενώ σύμφωνα και πάλι με τις ίδιες πληροφορίες, Διονύσης Σχοινάς, Καίτη Γαρμπή και ο επιχειρηματίας θέλουν να τα βρουν εξωδικαστικά.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ