Καινούργιου – στήθος: Το σχόλιο που δέχθηκε και η απάντησή της

Καινούργιου – στήθος: Η δημόσια απάντηση σε αρνητικό σχόλιο για το στήθος της

Διακοπές με τους καλούς της φίλους, Νίκο Κοκλώνη και Πηγή Δεβετζή κάνει η Κατερίνα Καινούργιου. Η παρέα αφού βρέθηκε πρώτα για λίγες ημέρες στη Μύκονο, αυτό το διάστημα με αφορμή τα γενέθλια του Νίκου Κοκλώνη βρίσκονται στη Μύκονο με την Κατερίνα Καινούργιου να μοιράζεται σχεδόν καθημερινά φωτογραφίες από τις στιγμές που περνά. Στην τελευταία της ανάρτηση η παρουσιάστρια του Alpha πόζαρε με στιλ στο φακό εκφράζοντας την αγάπη στους followers. Δέχθηκε όμως ένα σχόλιο που την έκανε να αντιδράσει άμεσα.

«Το στήθος είναι όλο ξένο. Κραυγάζει!!», της έγραψε μια follower με την Κατερίνα Καινούργιου να απαντά: «Εσύ το πλήρωσες; Όχι…εγώ!!! Κι επίσης δεν το έχω κρύψει…πόσο σεξιστικό σχόλιο, ειδικά από γυναίκα». Από κάτω, μία άλλη διαδικτυακή φίλη της Κατερίνας τη στήριξε γράφοντας: «KatKen πώς την πετσόκοψες έτσι!!!». Η παρουσιάστρια δημοσίευσε τον διάλογο στα stories της και έγραψε:

«Γυναίκα, αλληλεγγύη…Γυναίκες που σέβονται η μία την άλλη! #not».

Η Κατερίνα Καινούργιου μετά το σχόλιο αυτό δέχθηκε πολλά μηνύματα υποστήριξης από τους διαδικτυακούς της φίλους, με την ίδια να γράφει: «Ευτυχώς όμως υπάρχουν και οι… ΚΥΡΙΕΣ»!

%CE%A3%CF%84%CE%B9%CE%B3%CE%BC%CE%B9%CF%8C%CF%84%CF%85%CF%80%CE%BF %CE%BF%CE%B8%CF%8C%CE%BD%CE%B7%CF%82 7634 %CE%A3%CF%84%CE%B9%CE%B3%CE%BC%CE%B9%CF%8C%CF%84%CF%85%CF%80%CE%BF %CE%BF%CE%B8%CF%8C%CE%BD%CE%B7%CF%82 7635

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ