Καινούργιου – Ουγγαρέζος: Το αρνητικό σχόλιο της παρουσιάστριας

Καινούργιου – Ουγγαρέζος: Με αφορμή την ανάρτηση της Ελένης Μενεγάκη με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, η Κατερίνα Καινούργιου και το πάνελ της τοποθετήθηκαν σχετικά.

Η Κατερίνα Καινούργιου και το πάνελ το πρωί της Πέμπτης τοποθετήθηκε σχετικά με την ανάρτηση της Ελένης Μενεγάκη μαζί με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και τους υπόλοιπους συνεργάτες της ομάδας της. Με αφορμή το σχόλιο του Ανδρέα Μικρούτσικου ότι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είναι «ταλαντούχος αλλά πιεσμένος», η Κατερίνα Καινούργιου είπε: «Να πω κάτι με πολλή αγάπη για τον Δημήτρη. Ο Δημήτρης έχει ένα θέμα, για μένα είναι από τους πιο ταλαντούχος αλλά όπου κι αν πάει τσακώνεται. Δεν ξέρω για ποιον λόγο δημιουργεί τόσες κόντρες και τόσες εντάσεις, ενώ είναι ένα φανταστικό παιδί».

«Με μένα που δεν έχει κανένα λόγο, χωρίς λόγο έγραφε σε sites τα χειρότερα, ενώ έχουμε μοιραστεί στιγμές. Με μπλοκάρει, με κάνει, με ράνει… Το ίδιο έχει κάνει με όλο το σύμπαν. Θεωρώ λοιπόν ότι δεν έχει αυτό που του αξίζει αυτή τη στιγμή – και δικιά του εκπομπή και να είναι στην κορυφή- λόγω συμπεριφορών», ανέφερε.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ