Ιωάννα Τούνη Instagram: Πού πήγε για να γιορτάσει το Πάσχα

Ιωάννα Τούνη Instagram: Μας δείχνει που θα περάσει το Πάσχα

Η Ιωάννα Τούνη μέσω από ένα στόρι στο Instagram ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους που θα πάει φέτος το Πάσχα. Μπορεί να νομίζεις ότι θα πήγαινε Μύκονο, όπως και η ίδια, αλλά προς έκπληξη όλων μας επέλεξε έναν όχι και τόσο κοσμοπολίτικο προορισμό. Η Ιωάννα είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και έχει επαφή με τον κόσμο. Έτσι, αρχικά ανέβασε ένα στόρι στο οποίο οδηγάει χωρίς να γράφει όμως που πηγαίνει. Μάλιστα, η παρέα της στο βίντεο την χαρακτηρίζει ως γκαζιάρα, ενώ η ίδια τηρεί τα μέτρα προστασίας και φοράει την μάσκα της μέσα στο αυτοκίνητο.

Τελικά μας αποκάλυψε πως κατέληξαν στην Ηγουμενίτσα να πίνουν ζεστό τσάι, αντί να βρίσκονται για κοκτέιλ στο νησί των Κυκλάδων. Συγκεκριμένα έγραψε: «Για Μύκονο πηγαίναμε, αλλά Ηγουμενίτσα καταλήξαμε». Μάλλον εκεί θα κάνει Πάσχα στο Χωριό, και δεν μας φαίνεται και τόσο κακή επιλογή. Σήμερα μάλιστα, δημοσίευσε φωτογραφία με τα φρέσκα ζυμωτά ψωμάκια της γιαγιάς, και μας έκανε να θέλουμε να επισκεφτούμε άμεσα το χωριό μας.

touni tsaipswmi touni

Ιωάννα Τούνη: “Ελεύθερη” κι ωραία στην Αθήνα

Ένα σύντομο ταξίδι στην πρωτεύουσα αποφάσισε να κάνει η Ιωάννα Τούνη. Η γνωστή Influencer που ζει στη Θεσσαλονίκη, εδώ και μερικές ώρες βρίσκεται στην Αθήνα για κάποιες δουλειάς. Ωστόσο ανάμεσα στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις η Ιωάννα Τούνη βρήκε λίγο χρόνο για να απολαύσει μια βόλτα με τους φίλους της στο κέντρο και πιο συγκεκριμένα στο Κολωνάκι. Εκεί τη συνάντησε ο φωτογραφικός φακός του TLIFE να απολαμβάνει την συντροφιά των φίλων της χαζεύοντας παράλληλα τις βιτρίνες των μαγαζιών.

Η Ιωάννα Τούνη σε αυτή τη βόλτα ξέχασε κάτι πολύ σημαντικό. Αυτό δεν είναι άλλο από την μάσκα προστασίας από τον κορονοϊού που εδώ και αρκετούς μήνες είναι υποχρεωτική για όλους τόσο στους εσωτερικούς όσο και στους εξωτερικούς χώρους. Χαρακτηριστικό βέβαια είναι, πως ούτε οι φίλοι της φορούσαν τις δικές τους μάσκες.

touni athina

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ