Η Κατερίνα Δαλάκα από το Survivor μιλάει για την επιθυμία της να συμμετάσχει ξανά στο παιχνίδι και για τις προτεραιότητές της στη ζωή της

Η Κατερίνα Δαλάκα μίλησε για την επιθυμία της να επιστρέψει στο παιχνίδι Survivor και για τα σχέδια της για το μέλλον της στην προσωπική της ζωή, σε συνέντευξή της στην τηλεόραση.

Η Κατερίνα Δαλάκα μίλησε για το Survivor και το πιθανό χρηματικό ποσό που έχει κερδίσει από τις διάφορες συμμετοχές της στο παιχνίδι ριάλιτι. Όσον αφορά την πιθανή νέα συμμετοχή της στο παιχνίδι ανέφερε: “Θα ήθελα να επιστρέψω στο Survivor, πιστεύω πως μπορώ να τα καταφέρω. Οι γονείς μου θα ήταν αντίθετοι, αλλά η γνώμη μου είναι αυτή που μετράει.” Ως προς τις φήμες για τα έσοδά της από το παιχνίδι, αποφεύγοντας να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει το ποσό, ανέφερε: “Δεν με ενοχλεί αυτό το θέμα, είχαν διαρρεύσει και στην προηγούμενη μου συμμετοχή το 2019. Δεν ξέρω. Είσαι εκδικαστικός φορέας;”

Σχετικά με τα προσωπικά της συναισθήματα ανέφερε: “Προς το παρόν, δεν είμαι έτοιμη για σχέση, γιατί είμαι επικεντρωμένη στην επαγγελματική μου ζωή και αυτή είναι η προτεραιότητά μου. Δεν το λέω με δυσαρέσκεια, αν και ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να σου επιφέρει η ζωή. Δεν θα αποκλείσω κάτι αν έρθει.” Τέλος, αναφεροντας την ομοιότητά της με την Ανδρομάχη είπε: “Μου το έχουν πει πολλές φορές ότι μοιάζω με την Ανδρομάχη. Είμαστε καλές φίλες.”

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ