Η Ισμήνη Καλέση μιλάει για τη συνεργασία της με τη Ρένα Βλαχοπούλου

Η Ισμήνη Καλέση μιλάει για τη συνεργασία της με τη Ρένα Βλαχοπούλου

Η ηθοποιός Ισμήνη Καλέση μοιράστηκε τις εμπειρίες της από τη συνεργασία της με τη βραβευμένη ηθοποιό Ρένα Βλαχοπούλου και άλλους συναδέλφους από τον ελληνικό κινηματογράφο. Αναφορικά με τη συνεργασία της με τη Βλαχοπούλου, εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της για το ψυχρό και αποστασιοποιημένο στάση της. Ανέφερε ότι κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, η Βλαχοπούλου φαινόταν απρόσιτη και αδιάφορη, δεν επικοινωνούσε με τους άλλους συναδέλφους και επικεντρωνόταν μόνο στον εαυτό της.

Αντίθετα, αναφέρθηκε θετικά στην εμπειρία της συνεργασίας της στην ταινία “Γκαρσονιέρα για Δέκα”, όπου είχε καλή επικοινωνία με τον σκηνοθέτη Δαδήρα και τους υπόλοιπους συναδέλφους, κάτι που συνέβαλε στην επιτυχία της ταινίας. Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στο γεγονός ότι πριν από κάθε σκηνή γελούσαν πολύ με τους συναδέλφους της, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα συνεργασίας και διασκέδασης στο πλαίσιο των γυρισμάτων.

Τέλος, αναφέρθηκε στο γεγονός πως, παρά την απογοήτευσή της, η Ισμήνη Καλέση δεν άλλαξε ως άνθρωπος και αντιμετωπίζει τις δυσκολίες με ψυχραιμία και αξιοπρέπεια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ