Γρηγόρης Αρναούτογλου: Δυσάρεστες εμπειρίες με τους παπαράτσι

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Δυσάρεστες εμπειρίες με τους παπαράτσι

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μοιράστηκε στο «2night Show» με τον Άρη Καβατζίκη τα περάσματα του με τους παπαράτσι, αναφέροντας ότι αντιμετώπισε δύσκολες στιγμές όταν τον καταδίωκαν σε δημόσιους χώρους. Αποκάλυψε περιστατικά κρυφής απομόνωσης και προφύλαξης από τους παπαράτσι και ανέφερε περιστατικό φωτογράφησης του με τη σύντροφό του σε ξενοδοχείο.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου περιέγραψε ένα από τα χειρότερα περιστατικά που αντιμετώπισε όταν τον φωτογράφησαν με τη σύντροφό του στο δωμάτιό του, προκαλώντας του μεγάλη αγανάκτηση. Λίγο αργότερα, ανέφερε και άλλο περιστατικό στο οποίο επηρεάστηκε προσωπικά από τη δημοσιοποίηση αρθρογραφιών που αφορούσαν την προσωπική του ζωή και την επιρροή τους στις σχέσεις του.

ar2 1

Η δυσάρεστη επιπλοκή

Η επίμονη επιδίωξη των παπαράτσι είχε σοβαρές συνέπειες στη ζωή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, που αναγκαστικά έπρεπε να προφυλασσόταν και να προστατεύει την προσωπική του ζωή από αδικαιολόγητες καταγγελίες και δημοσιεύσεις. Οι αναφερόμενες εμπειρίες αποδεικνώνουν την αδικαιολόγητη εισβολή στην ιδιωτική ζωή και την ανάγκη για σεβασμό της προσωπικής ζωής των ατόμων της showbiz.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ