Γκότσης – Πιλίδης Survivor All Star: Οι παραβιάσεις που έφεραν την αποβολή τους

Παρελθόν αποτελούν από χθες βράδυ αποτελούν για το Survivor All Star οι Γιωρίκας Πιλίδης καμ Ηλίας Γκότσης. Λίγο πριν ξεκινήσει το αγώνισμα ασυλίας της Δευτέρας ο Γιώργος Λιανός έκανε μία ανακοίνωση. Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής έσπευσε να δικαιολογήσει τις δύο απουσίες από την Μπλε ομάδα κι αυτές δεν ήταν άλλες από του Ηλία Γκότση και του Γιωρίκα Πιλίδη. «Θα πρέπει να σας πω κάτι. Όπως βλέπετε από την παρέα μας αυτήν την στιγμή λείπουν δύο παίκτες της Μπλε ομάδας, ο Ηλίας Γκότσης κι ο Γιωρίκας Πιλίδης. Κι οι δύο παίκτες έχουν παραβιάσει βασικούς κανόνες του Survivor. Κάθε παίκτης έχει κάνει διαφορετική παράβαση. Είμαστε υποχρεωμένοι, μέχρι να εξετάσουμε όλα τα στοιχεία που έχουμε στην διάθεσή μας, να αφήσουμε αυτούς τους παίκτες εκτός παιχνιδιού», είπε.

«Αφού, λοιπόν, συλλέξουμε όλα τα στοιχεία που χρειαζόμαστε και δούμε όλες τις λεπτομέρειες, θα σας ανακοινώσουμε την απόφασή μας για το μέλλον αυτών των δύο παικτών στο Survivor» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Λιανός για την απουσία των δύο κατά τα άλλα πολύ ισχυρών παικτών», πρόσθεσε.

Την αναμενόμενη ανακοίνωση της αποβολής των δύο παικτών από το Survivor All Star έκανε ο Γιώργος Λιανός στο επεισόδιο της Δευτέρας.

«Έρχομαι σε μία θέση που για μένα προσωπικά είναι λιγάκι άβολη, να συζητήσω για τα αυτονόητα μαζί σας. Φαντάζομαι ότι κι εσείς όπως και εγώ έχετε ψηλά την έννοια της δικαιοσύνης στις ηθικές σας αξίες. Το Survivor είναι ένα δίκαιο παιχνίδι. Όλοι θέλετε να φτάσετε στη νίκη. Αυτή μπορεί να έρθει υπό αντίξοες συνθήκες, και για την ψυχή σας και για το κορμί σας. Χωρίς τα αγαπημένα πρόσωπα, χωρίς τροφή. Αγωνίζεστε για το έπαθλο επικοινωνίας, για να δείτε τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Δίνετε το κάτι παραπάνω για να νιώσετε κοντά στην πατρίδα. Αγωνίζεστε επίσης, με όσες δυνάμεις σας έχουν απομείνει, στα έπαθλα φαγητού», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιανός και πρόσθεσε:

«Τι αξία έχει μία νίκη, αν οι συνθήκες δεν είναι ίσες για όλους τους παίκτες. Φανταστείτε να παίζετε χαρτιά, με σημαδεμένη τράπουλα. Πόσο δίκαιη είναι μια κούρσα ταχύτητας που ο ένας αθλητής είναι ντοπαρισμένος; Τότε η χαρά της νίκης χάνει την αξία της. Έκανα τον πρόλογο για να καταλάβετε τι έχει συμβεί». «Οι δύο παίκτες, ο Ηλίας Γκότσης και ο Γιωρίκας Πιλιδης, παραβίασαν βασικούς κανόνες του Survivor. Κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή. Ο Γιωρίκας παραβίασε τον κανόνα της επικοινωνίας. Είχε επικοινωνία με την Ελλάδα. Βρήκαμε το κινητό, βρήκαμε τον αριθμό που καλούσε. Ο Ηλίας Γκότσης, κατ’ εξακολούθηση και συστηματικά, βρήκε τρόπο σε συνεννόηση με ντόπιους να έχει τροφή στο Survivor. Και για αυτή την περίπτωση υπάρχουν συγκεκριμένες αποδείξεις».

«Έχοντας αυτά τα δεδομένα στα χέρια μας, εξετάσαμε ένα – ένα τα στοιχεία και καταλήξαμε στη συγκεκριμένη απόφαση. Η απόφαση της παραγωγής είναι ότι ο Γιωρίκας Πιλίδης και ο Ηλίας Γκότσης, αποβάλλονται από το Survivor All Star», είπε ο Γιώργος Λιανός προκαλώντας «μούδιασμα» στους υπόλοιπους παίκτες.

Έδωσε κι άλλα ονόματα;

Από την ώρα εκείνη και μετά πολλά ήταν τα σχόλια στο Twitter ότι ο Ηλίας Γκότσης, ο νικητής του Survivor 2018 έδωσε στην παραγωγή άλλη 4 ονόματα παικτών που επίσης έτρωγαν κρυφά παραβιάζοντας τους κανόνες του παιγνιδιού.

Οι αντιδράσεις των παικτών

Αφού ανακοίνωσε όσα έπρεπε να ανακοινώσει για τους δύο παραβάτες του Αγίου Δομινίκου, ο παρουσιαστής έδωσε το λόγο στους υπόλοιπους παίκτες του ριάλιτι για να πουν την άποψη τους για την συγκεκριμένη εξέλιξη και κατά πόσο πιστεύουν ότι η αποβολή τους μπορεί να επηρεάσει τη δυναμική των Μπλε που έχασαν δυο από τους καλύτερους παίκτες τους. Οι περισσότεροι «καταδίκασαν» τους δύο παίκτες, τονίζοντας ότι πρέπει να τιμωρηθούν , εφόσον η παραγωγή το έχει διασταυρώσει.

Ωστόσο, ο Ηλίας Μπόγδανος εξέφρασε τη στενοχώρια του, μιας και είχε έρθει κοντά με τους δύο άνδρες που κινδυνεύουν να αποβληθούν οριστικά από το παιχνίδι. «Είμαι πολύ στενοχωρημένος γιατί είμαι κοντά με τα δύο παιδιά. Είναι πολύ στενάχωρο να βλέπεις ότι έχει γίνει και στο παρελθόν, να απομακρύνονται παίκτες που έχουν να δώσουν πολλά στον στίβο μάχης. Δυσκολεύομαι να τοποθετηθώ γιατί θα είναι διαφορετικό το παιχνίδι για εμένα» είπε ο Ηλίας Μπόγδανος.

Οι υποψίες του Βασάλου

Όταν ήρθε η δική του σειρά να σχολιάσει τις εξελίξεις, ο Κωνσταντίνος Βασάλος άφησε να εννοηθεί πως είχε δει κάποιες ύποπτες κινήσεις των πρώην συμπαικτών του. «Για εμένα όπως στρώνεις, κοιμάσαι. Όλοι λίγο πολύ τα ξέραμε. Δηλαδή όλοι βλέπαμε κινήσεις ύποπτες και λέγαμε σε πηγαδάκια “τι γίνεται εδώ;”. Εγώ, επειδή είμαι ένας άνθρωπος που πιστεύω πάρα πολύ στο κάρμα, δεν ήθελα να μιλήσω, ούτε να κάνω μέσα σε εισαγωγικά τον ρουφιάνο ότι είδα αυτό ή εκείνο. Λέω κάποια στιγμή, όταν είναι συστηματικό αυτό που κάνεις, σίγουρα θα το βρεις μπροστά σου. Από ό,τι φάνηκε έτσι έγινε και με τα δύο παιδιά. Αργά ή γρήγορα ο “κλέφτης”, σε εισαγωγικά για να μην παρεξηγηθούν τα λόγια του, θα πιαστεί» είπε ο παίκτης.

Οι υποψήφιοι

Αμέσως μετά την ανακοίνωση που έκανε ο Γιώργος Λιανός για την απόφαση της παραγωγής να αποβληθούν από το ριάλιτι ο Γιωρίκας Πιλίδης και ο Ηλίας Γκότσης, οι παίκτες προχώρησαν σε ψηφοφορία, βγάζοντας στον τάκο στον οποίο βρισκόταν ήδή η Ελευθερία Ελευθερίου και τους Σπύρο Μαρτίκα και Νικόλα Αγόρου.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ