Γκέι φιλί – Γη της Ελιάς: Πώς αντέδρασε το twitter

Ενα φιλί ανάμεσα σε δυο γυναίκες προβλήθηκε στη σειρά «Η Γη της Ελιάς» του Ανδρέα Γεωργίου στο Mega, με το Twitter να υποκλίνεται στους συντελεστές του. Μια πολύ σημαντική σκηνή παρακολούθησαν οι τηλεθεατές της σειράς «Η γη της ελιάς» στο Mega, καθώς δύο χαρακτήρες του ιδίου φύλου έδωσαν ένα φιλί στο στόμα. Ο λόγος για την «Αλκμήνη» και την «Αντωνία», που σε ένα από τα προηγούμενα επεισόδια εκδήλωσαν τον ερώτα τους μέσα από ένα φιλί.

Εν έτει 2023, η τηλεόραση συνεχίζει να φοβάται να παρουσιάσει διαφορετικούς χαρακτήρες, με τη «Γη της Ελιάς» να παίρνει τη σκυτάλη από το Maestro και να κάνει την διαφορά, προβάλλοντας την διαφορετικότητα με σεβασμό και αγάπη.

Πρόκειται για το επεισόδιο της σειράς του Mega που προβλήθηκε στις 20/1 με τη σκηνή να σχολιάζεται στα social media, με θετικά και αρνητικά μηνύματα.

Το gay φιλί στο Maestro

Τον Νοέμβριο του 2022 και σχεδόν μετά από δύο δεκαετίες, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης κατέγραψε ξανά ένα τρυφερό φιλί και μία ερωτική σκηνή, ανάμεσα σε δύο άνδρες. Πιο συγκεκριμένα ο δημιουργός του Maestro στο πέμπτο επεισόδιο της δημοφιλούς σειράς φανέρωσε τον κρυφό έρωτα του Σπύρου και του Αντώνη.

Επί της ουσίας μετά από 19 χρόνια, αφού ο ηθοποιός είχε παρουσιάσει το πρώτο γκέι φιλί στο «Κλείσε τα μάτια», στο οποίο είχε επιβληθεί από το ΕΣΡ πρόστιμο 100.000 ευρώ, κατέγραψε ξανά ένα τρυφερό φιλί που αυτή τη φορά επιβραβεύτηκε από το κοινό.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ