Γιούλικα Σκαφιδά twitter: Η καυστική ανάρτηση για ελληνική σειρά

Γιούλικα Σκαφιδά twitter: Η Γιούλικα Σκαφιδά είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και δεν είναι λίγες οι φορές που λέει ανοιχτά τη γνώμη της, χωρίς να “μασάει” τα λόγια της.

Η Γιούλικα Σκαφιδά είναι ιδιαίτερα ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δεν είναι λίγες οι φορές που λέει ανοιχτά τη γνώμη της για διάφορα θέματα, χωρίς να “μασάει” τα λόγια της.

Αυτή τη φορά, η γνωστή ηθοποιός τα έβαλε με ελληνική σειρά, κάνοντας μερικά αρκετά δηκτικά σχόλια για το σενάριο και τους διαλόγους της, τους οποίους χαρακτήρισε ακόμη και “οπισθοδρομικούς”.

“Πάνω στο ζάπινγκ έπεσε το μάτι μου σε ελληνική σειρά και συνειδητοποίησα πόσο μεγάλη ευθύνη έχουμε εμείς οι ηθοποιοί όταν ξεστομίζουμε λόγια του σεναρίου: Οπισθοδρομικές και κλισέ ατάκες που υποτιμούν και προσβάλλουν μέρος του πληθυσμού και κοινωνικές ομάδες”, έγραψε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

“Αγαπημένοι μου συνάδελφοι, Η ευθύνη μας δεν είναι μόνο καλλιτεχνική, έχουμε & κοινωνική ευθύνη. Καλώς η κακώς κάνουμε ένα επάγγελμα που έχει μεγάλη προβολή και τις σειρές που παίζουμε τις παρακολουθούν χιλιάδες άνθρωποι. Δεν αρκεί να κρυβόμαστε πίσω από το άλλοθι ενός σεναρίου”, πρόσθεσε στην ανάρτησή της.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ