Γιώργος Μαυρίδης σωσίας: Η απίστευτη ομοιότητα με πολεμιστή του 1912

Γιώργος Μαυρίδης σωσίας: Ο γνωστός tattoo artist και παρουσιαστής βρήκε τον σωσία του σε μια φωτογραφία του 1912.

Μια φωτογραφία από το παρελθόν, στην οποία είδε τον εαυτό του, δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Instagram o Γιώργος Μαυρίδης. Ο γνωστός tattoo artist και παρουσιαστής βρήκε τον σωσία του σε μια φωτογραφία του 1912.

«Αφήνω αυτό εδώ έτσι απλά για να υπάρχει. Όχι τίποτα σπουδαίο απλά να θυμάστε ότι υπάρχει περίπτωση να είμαι κάποιος σούπερ ήρωας.. 😂😂😂😂», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας ο Γιώργος Μαυρίδης.

Γιώργος Μαυρίδης

Γιώργος Μαυρίδης: «Θα πήγαινα στο Survivor για να πάρω τα λεφτά»

Στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και στην Άννα Ζηρδέλη μίλησε ο Γιώργος Μαυρίδης για το τέλος της ταξιδιωτικής εκπομπής Into The Skin που παρουσίαζε στο Open και ολοκληρώθηκε μετά από τέσσερα επεισόδια λόγω κορονοϊού, το Survivor, αλλά και την ταινία του «Σπίτι των Αγγέλων». «Η αρχική μας σκέψη ήταν αυτά τα δυο projects. Η ταξιδιωτική εκπομπή είχαμε πει από την αρχή ότι θα είναι για έναν μικρό αριθμό επεισοδίων. Είχαμε πει θα κάνουμε από 4 έως 6 επεισόδια. Όταν ξεκίνησα να τα γυρίζω το καλοκαίρι κάναμε τα τέσσερα επεισόδια και σταματήσαμε λόγω κορονοϊού», εξήγησε αρχικά ο Γιώργος Μαυρίδης.

Και αποκάλυψε: «Θα πήγαινα στο Survivor για να πάρω τα λεφτά. Θα ήθελα να πάω σε κάτι που δεν θα ήταν άσχετο σε αυτό που μπορώ να αποδώσω. Αν θα μπορούσα να αθλούμαι, να τρέχω και να παίζω παιχνιδάκια, θα το έκανα άνετα».

Ενώ, στην ερώτηση αν θα δεχόταν να παρουσιάσει εκείνος το Survivor είπε: «Αν μου ερχόταν μια καλή πρόταση με τα οικονομικά δεδομένα, θα το έκανα. Δεν έχω πρόβλημα δεν με νοιάζει πια». Τέλος, για την ταινία «Σπίτι των Αγγέλων» είπε: «Είναι μια ταινία ντοκιμαντέρ στο κανάλι μου στο Youtube. Λέγεται το «Σπίτι των Αγγέλων» και δημιουργήθηκε πριν από 1,5 χρόνο όταν είχα υιοθετήσει ένα σκυλάκι από την Ξάνθη που κακοποιήθηκε από ανθρώπους και σώθηκε από ανθρώπους».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ