Γιώργος Γιαννόπουλος Mega: «Φωτογραφίες βγάζω με τους θαυμαστές μου δεν είμαι μίζερος»

«Δεν έχω πρόβλημα να με φωνάζουν με τα ονόματα των ρόλων μου, όπως κάποιοι ηλίθιοι και χαζοδιανοούμενοι από το σινάφι μου» ανέφερε ο ηθοποιός

Ο Γιώργος Γιαννόπουλος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Mega καλημέρα» και έδωσε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης. Ο ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων για τους συναδέφλους του, ενώ αναφέρθηκε στην οικογένειά του και στον θάνατο της αδερφής του.  «Με φωνάζουν με ονόματα ρόλων μου, δεν έχω πρόβλημα, όπως έχουν κάποιοι ηλίθιοι και χαζοδιανοούμενοι από το σινάφι μου. Φωτογραφίες βγάζω με τους θαυμαστές μου, δεν είμαι μίζερος. Είμαι πολύ καλυμμένος από αγάπη και ήρθα στον κόσμο να δώσω αγάπη. Είχα μια αδελφή με σύνδρομο Down που έφυγε στα 68 της» είπε αρχικά.

«Μου λείπει και η αδελφή μου και οι γονείς μου. Είχα περάσει γεωπονική, αλλά με κέρδισε η καλλιτεχνία. Είπα σαπουνόπερα τις Άγριες Μέλισσες, γιατί κάποιοι δήθεν συνάδελφοι για να παίξουν σε μια Επίδαυρο λένε ότι έπαιξαν σε μια ποιοτική δουλειά. Δεν κατηγορώ ούτε τις Μέλισσες, ούτε τις καθημερινές σειρές» συνέχισε ο Γιώργος Γιαννόπουλος.

Κλείνοντας ο ηθοποιός σχολίασε: «Δεν είμαι συγκρουσιακός, δεν έχω χτυπήσει ποτέ το χέρι στο τραπέζι και μετά να φύγω. Ποιον ενδιαφέρει αν παντρεύομαι; Είμαι πολύ καλά σε μια σχέση, με μια αγάπη μοναδική, όλα θα γίνουν στην ώρα τους».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ