Γερμανού – Λατινοπούλου: Μια ξεχωριστή απάντηση

Γερμανού – Λατινοπούλου: Δείτε τι είπε η παρουσιάστρια στην εκπομπή της.

Πολλά σχόλια και διάφορες τοποθετήσεις έχουν ακουστεί τις τελευταίες ημέρες με αφορμή το βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram η πολιτευτής Αφροδίτη Λατινοπούλου για τα πρότυπα ομορφιάς. Το μεσημέρι της Κυριακής, η Ναταλία Γερμανού μέσα από την εκπομπή της «Καλύτερα δε γίνεται» θέλησε να μιλήσει για το εν λόγω θέμα. Ωστόσο, η παρουσιάστρια είπε λίγα μόνο λόγια και στη συνέχεια πρόβαλε ένα βίντεο που πέρασε το δικό του μήνυμα.

«Έγινε όλη αυτή η ιστορία με την Αφροδίτη Λατινοπούλου. Όλοι είπαν τη γνώμη τους, δεν θέλουμε να ασχοληθούμε με το θέμα, μας ξέρετε πολύ καλά και καταλαβαίνετε ποια είναι η άποψή μας. Διαβάζετε τα μάτια μας. Εμείς δεν έχουμε πρόθεση ούτε να της ρίξουμε κουβά με τοξικό δηλητήριο, ούτε να τη βρίσουμε. Έχει κάθε δικαίωμα να είναι περιποιημένη, αυτό που δεν έχει δικαίωμα είναι να θεωρεί ότι υπάρχουν πρότυπα. Δεν υπάρχουν πρότυπα, υπάρχει η ελευθερία, η χαρά της αγάπης και της ανθρώπινης φύσης και υπόστασης.

Όπως ο κάθε ένας μας νιώθει, έτσι θα κυκλοφορεί. Εγώ προσωπικά σαν παρουσιάστρια θα ήθελα να της αφιερώσω ένα βίντεο που μπορεί να μη τη βρει σύμφωνη αλλά να την κάνει να ξανασκεφτεί», είπε η Ναταλία Γερμανού και στη συνέχεια προβλήθηκε το βίντεο με την μπαλαρίνα Julia del Blanco.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ