Φώτης Σεργουλόπουλος-σηψαιμικό σοκ: Μπήκε στην εντατική

Φώτης Σεργουλόπουλος-σηψαιμικό σοκ: Αισθανόταν πως δεν θα του συμβεί τίποτα, μετά κατάλαβε πως έφτασε κοντά στο θάνατο.

Με αφορμή την τηλεοπτική του επιστροφή στη δημόσια τηλεόραση, στη σειρά «Χαιρέτα μου τον πλάτανο», ο Φώτης Σεργουλόπουλος μίλησε στο περιοδικό «Hello» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην περίοδο που κινδύνεψε η ζωή του σε ένα ταξίδι στη Γαλλία.

«Σε ένα ταξίδι μου στη Γαλλία έπαθα σηψαιμικό σοκ με πολύ υψηλό πυρετό και μπήκα στην εντατική. Έπαθα θρόμβωση και πνευμονική εμβολή και σώθηκα γιατί ήμουν στην εντατική και στα χέρια των σωστών ανθρώπων. Δεν είχα συνειδητοποιήσει τότε ότι κινδύνευα, αισθανόμουν σε μένα δεν θα συμβεί ποτέ τίποτα. Μετά κατάλαβα πόσο κοντά έφτασα στον θάνατο. Τότε, αν μου ανακοίνωναν ότι έπρεπε να με διασωληνώσουν, δε θα έλεγα ποτέ “φέρτε μου έναν δικηγόρο”. Θα έκανα ό,τι μου υποδείκνυαν και ήταν σωστό για την υγεία μου. Δεν μπορώ να παριστάνω τον επιστήμονα γιατί δεν είμαι», εξομολογήθηκε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

sergoulopoulos

«Δεν έχω κανένα πρόβλημα να πω πως έχω κάνει ψυχοθεραπεία»

Ο γνωστός παρουσιαστής και επιχειρηματίας, Φώτης Σεργουλόπουλος αναφέρθηκε και στην ψυχοθεραπεία, επισημαίνοντας πως «είναι πράγματα που δεν ξέρω αν πρέπει να λέγονται ή όχι. Παρόλα αυτά, δεν έχω απολύτως κανένα πρόβλημα να πω ότι έχω κάνει. Όπως θα πήγαινα να δω γιατί πονά το πόδι μου, έτσι πήγα και στον ψυχοθεραπευτή». Ο Σεργουλόπουλος είπε επίσης «Ήμουν χορτάτος άνθρωπος. Δεν αισθάνθηκα ποτέ εξαρτημένος από την τηλεόραση. Είχα ζωή και πριν την τηλεόραση και ευτυχώς θα έχω ζωή και μετά από αυτήν. Ασχολήθηκα με το μεγάλωμα του γιού μου». Ο ηθοποιός ανέφερε πως έχουν φύγει από τη ζωή φίλοι του και λόγω κορονοϊού, αλλά και λόγω AIDS. Για τον γιο του Γιώργο είπε: «Είναι υπέροχο να γίνεσαι γονιός. Θέλω να είμαι υγιής για να απολαμβάνω τη ζωή με τον γιο μου. Να τους δώσω τη χαρά να είμαστε μαζί για πολύ καιρό».

bakodimou sergoulopoulos 1

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ