Φωτιά Πεντέλη – Νάντια Μπουλέ: «Οι πιλότοι έσωσαν την τελευταία στιγμή τα σπίτια»

Η Νάντια Μπουλέ, η οποία είδε τη φωτιά να πλησιάζει επικίνδυνα το σπίτι της στην Παλλήνη, ξέσπασε μέσα από insta stories

Ξέσπασε μέσα από το προφίλ της στο Instagram η Νάντια Μπουλέ, η οποία μένει κοντά στο Πανόραμα της Παλλήνης και είδε τη φωτιά να πλησιάζει επικίνδυνα το σπίτι της, βάζοντας σε κίνδυνο τη ζωή τη δική της και των κατοίκων της περιοχής.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Η πυροσβεστική είναι απούσα, είδα τους ανθρώπους να προσπαθούν μόνοι τους»

«Προσπαθώντας να σώσουμε ό,τι σώνεται», έγραψε στο πρώτο insta story της η Νάντια Μπουλέ, ενώ στο επόμενο story επαίνεσε τους Πυροσβέστες για τον αγώνα που δίνουν με τις φλόγες κάθε καλοκαίρι, αλλά ξέσπασε για την όλη κατάσταση που επικρατεί κάθε χρόνο.

«Οι ήρωες κάθε καλοκαιριού αυτής της κ***χωρας και όλων των κυβερνήσεών της που δε λένε να καταλάβουν ότι το περιβαλλοντικό είναι το Nο 1 ζήτημα της ζωής μας. Οι πιλότοι έσωσαν την τελευταία στιγμή τα σπίτια της γειτονιάς, αλλά για άλλη μια φορά έχουν καεί πολλά δέντρα και ζώα. Κουράγιο σε όσους παλεύουν για τα σπίτια τους», έγραψε η Νάντια Μπουλέ.

%CE%A3%CF%84%CE%B9%CE%B3%CE%BC%CE%B9%CF%8C%CF%84%CF%85%CF%80%CE%BF %CE%BF%CE%B8%CF%8C%CE%BD%CE%B7%CF%82 7289 %CE%A3%CF%84%CE%B9%CE%B3%CE%BC%CE%B9%CF%8C%CF%84%CF%85%CF%80%CE%BF %CE%BF%CE%B8%CF%8C%CE%BD%CE%B7%CF%82 7290

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ