Φάρμα σπόιλερ αποχώρηση 21/1: Ποιος μονομάχος θα φύγει σήμερα;

Φάρμα σπόιλερ αποχώρηση 21/1: Η πείνα έχει χτυπήσει την πόρτα της ΦΑΡΜΑΣ και οι παίκτες την νιώθουν για τα καλά στο πετσί τους.

Μαρία Παπαγεωργίου εναντίον Χριστιάννας Σμαραγδή. Ποια θα φύγει, απόψε, από τη «Φάρμα»; Λίγο πριν από τη μεγάλη μονομαχία, ο επιστάτης ανακοινώνει πώς τα πήγαν οι παίκτες στην αποστολή της εβδομάδας και ο Σάκης ξεκινάει το συμβούλιο και εκεί… βγαίνουν τα «μαχαίρια». Η πείνα έχει χτυπήσει την πόρτα της ΦΑΡΜΑΣ και οι παίκτες την νιώθουν για τα καλά στο πετσί τους. Μόνη τους ελπίδα είναι να κερδίσουν την αποστολή. Το βράδυ πριν την ημέρα της μονομαχίας, ο Κουτσαβάκης που είναι ξεκάθαρα υπέρ της Χριστιάννας, της λέει ότι δεν πιστεύει ότι θα φύγει. Το άλλο πρωί, βέβαια, κάνει μασάζ στη Μαρία.

Η αγελάδα της ΦΑΡΜΑΣ που βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, μάλλον λόγω των ορμονών της, όπως δηλώνει η Σάσα, εισβάλλει στον χώρο των αιγοπροβάτων για να τους κλέψει την τροφή. Οι παίκτες προσπαθούν να την ηρεμήσουν. Ο επιστάτης έρχεται και μαζί με τον Μάνο και τον Βασίλη πηγαίνουν να ελέγξουν την κατασκευή. Εκεί, ανακαλύπτει ότι οι παίκτες δεν έχουν διαβάσει σωστά τις οδηγίες και ότι η κατασκευή δεν έχει γίνει όπως πρέπει. Η αποτυχημένη αποστολή δεν στοιχίζει στους παίκτες μόνο το έπαθλο, αλλά τους επιβάλλεται και ποινή: για όλη την επόμενη εβδομάδα, η οποία προβλέπεται πολύ δύσκολη, θα μειωθούν στο ελάχιστο οι προμήθειές τους, ενώ θα πάρουν μόνο 12 πατάτες, 1 για κάθε παίκτη. Αυτό φέρνει γκρίνια και δημιουργεί ένταση ανάμεσα στον Μάνο και τον Γρηγόρη.

Φάρμα σπόιλερ αποχώρηση 21/1: Αυτή η παίκτρια θα αποχωρήσει

Ποιος είναι ο υπεύθυνος για την αποτυχία της αποστολής; Και πώς το αντιμετωπίζει ο Μάνος; Κατά τη διάρκεια του συμβουλίου πριν τη μονομαχία, ο Σάκης τούς ξεκαθαρίζει τι ισχύει στη ΦΑΡΜΑ για τα ζώα, θέλοντας να βάλει ένα στοπ στην πρόταση του Κουτσαβάκη να σφάξουν τον κόκορα. Κάτι για το οποίο τους έχει ενημερώσει, άλλωστε, και ο επιστάτης . Επίσης, τους ρωτάει ποιος παίκτης θέλουν να επιστρέψει στη ΦΑΡΜΑ. Ακούγονται διάφορα ονόματα, αλλά η Σάσα, με κλάματα, ρωτάει επίμονα αν θα επιστρέψει η Αγγελική.

Οι δύο μονομάχοι είναι έτοιμες να αγωνιστούν. Ποια από τις δύο έχει την ψυχολογία να κερδίσει; Ποια το θέλει περισσότερο; Η μονομαχία θα είναι ντέρμπι; Ποια θα αποχωρήσει, τελικά, από τη ΦΑΡΜΑ και τι φόβους θα δημιουργήσει σε κάποιους από τους παίκτες αυτή η αποχώρηση; Ποιον θα αφήσει για αρχηγό, ο οποίος θα αλλάξει τις ισορροπίες; Οι πληροφορίες θέλουν να αποχωρεί από τη ΦΑΡΜΑ η Μαρία Παπαγεωργίου.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ