Φάρμα πρεμιέρα: Στη δημοσιότητα το trailer, οι παίκτες που θα γίνουν αγρότες

Αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη του νέου τηλεοπτικού ριάλιτι του Αντ1 ”Φάρμα”. Το ριάλιτι εγκλεισμού που είχε παρουσιάσει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και ο Ηλίας Βαλάσης επιστρέφει στους τηλεοπτικούς δέκτες τον Μάριο τελικά αντί για τον Φεβρουάριο όπως ήταν ο αρχικός σχεδιασμός.

Μέχρι στιγμής, οι παίκτες που γνωρίζαμε πως ετοιμάζονται να φορέσουν τις γαλότσες τους και να γνωρίσουν, άλλοι για πρώτη φορά και άλλοι όχι, τον αγροτικό τρόπο ζωής είναι ο Στράτος Τζώρτζογλου, ο Θανάσης Βισκαδουράκης, ο Μιχάλης Ιατρόπουλος, ο Θανάσης Πάτρας, η Ειρήνη Κολιδά και η Μαρία Μιχαλοπούλου. Ωστόσο, το πρωί της Παρασκευής έγινε γνωστή μέσα από το “Πρωινό” μια ακόμη συμμετοχή και αυτή είναι της ηθοποιού, Σοφίας Παυλίδου.

Φάρμα: Ποιος θα έχει ρόλο-κλειδί

Οι πληροφορίες θέλουν τις ημέρες προβολής να έχουν κλειδώσει, με δύο επεισόδια μεγάλης διάρκειας, κάθε Παρασκευή στις 22:00 και κάθε Σάββατο στις 21:00. Ο επιστάτης θα έχει σημαντικό ρόλο, θα είναι αυτός που θα δίνει τις δοκιμασίες στους παίκτες και θα αποφασίζει αν τις έκαναν σωστά. Ποιο είναι όμως το πρόσωπο αυτό που επέλεξαν για την συγκεκριμένη θέση;

Ανάμεσα στις αλλαγές όπως όλα δείχνουν, απομακρύνεται το ενδεχόμενο να είναι όλοι οι συμμετέχοντες celebrity και πλέον υπερισχύει ξανά το σενάριο να υπάρχουν και μη επώνυμοι παίκτες.
Το τηλεοπτικό κοινό δεν θα έχει δυνατότητα να ψηφίσει τον αγαπημένο του παίκτη, αυτό θα προκύπτει ανάλογα με τις επιδόσεις των παικτών στις δοκιμασίες και τις σχέσεις που θα αναπτύξουν οι «αγρότες» μεταξύ τους. Η παραγωγή επεξεργάζεται τον τρόπο πως θα αλληλεπιδρά το τηλεοπτικό κοινό με τους συμμετέχοντες. Σύμφωνα με την εκπομπή «Πάμε Δανάη», ρόλο-κλειδί στη «Φάρμα» θα έχει ο Ηλίας Τσούτσος που είναι ο πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου της Σκοπιάς Φαρσάλων, που έγινε γνωστός μέσα από το ημερολόγιο με τους σέξι αγρότες της Λάρισας.

Φάρμα - Σάκης Τανιμανίδης

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ