Φάρμα πρεμιέρα: Αντίστροφη μέτρηση, οι παίκτες και το κόνσεπτ

Η ”Φάρμα” επιστρέφει μετά από πολλά χρόνια στους τηλεοπτικούς δέκτες και αναμένεται να μας καθηλώσει. Μάλιστα ο Αντ1 έδωσε πριν λίγες το trailer για το ριάλιτι και όλα πλέον είναι έτοιμα για την μεγάλη πρεμιέρα. Εκεί, 14 παίκτες βάζουν σε δοκιμασία τις αντοχές τους και ξεπερνούν τα όριά τους. Διαφορετικές προσωπικότητες, δύσκολες δοκιμασίες, καθημερινές ανατροπές. «Η Φάρμα», το reality που προβάλλεται παγκοσμίως έρχεται στον Ant1 τον Μάρτιο, και μας αποκαλύπτει έναν άλλο κόσμο. Έναν κόσμο μακριά από τον σύγχρονο τρόπο ζωής, όπου η ανθρώπινη δύναμη αναμετράται με τη δύναμη της φύσης.

Στο τιμόνι της παρουσίασης θα βρεθεί ο Σάκης Τανιμανίδης. Ο ρόλος του καταλυτικός. Ο Σάκης Ταμινανίδης θα ζήσει μαζί με τους παίκτες την περιπέτεια στα άκρα. Αφήνοντας πίσω τις συνήθειες της πόλης, 14 παίκτες καλούνται να ζήσουν ως αγρότες. Μακριά από τις ανέσεις που θεωρούνται δεδομένες, έρχονται αντιμέτωποι με συνθήκες που θα συναντήσουν για πρώτη φορά. Χωρίς άφθονο νερό, χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα, χωρίς επαφή με τον έξω κόσμο.

Φάρμα: Τι θα έχουν να αντιμετωπίσουν οι παίκτες

Οι ευθύνες των παικτών είναι πολλές: πρέπει να σπέρνουν, να ποτίζουν, να καλλιεργούν το μποστάνι, να το ετοιμάσουν για συγκομιδή, να αρμέγουν τα ζώα, να κρατάνε καθαρό τον στάβλο. Ταυτόχρονα, πρέπει να βρουν τρόπο να συνεργαστούν και να συμβιώσουν στο ίδιο σπίτι με ανθρώπους, τους οποίους δεν γνώριζαν μέχρι τότε.

Οι παίκτες στη «Φάρμα» δεν θα υιοθετήσουν μόνο τη ζωή των αγροτών, φροντίζοντας τα ζώα και τη γη, αλλά θα πρέπει να ανταποκριθούν και σε απαιτητικά αγωνίσματα. Στο τέλος κάθε εβδομάδας, ένας από αυτούς θα αφήνει πίσω του τη ζωή στη Φάρμα, μετά την ήττα του στη Μονομαχία Αποχώρησης. Στο τέλος αυτής της περιπέτειας, ο νικητής θα ανακηρυχθεί «Αγρότης της χρονιάς» και θα κερδίσει διπλό έπαθλο: 50.000 ευρώ και ένα αυτοκίνητο αξίας 25.000 ευρώ.

Η Φάρμα σε αριθμούς

23 στρέμματα

14 παίκτες

1 Αρχηγός

1 Επιστάτης

24 ώρες καταγραφής ημερήσιας δράσης

204 άτομα προσωπικό

8 εξειδικευμένοι συνεργάτες (κτηνίατρος, γεωπόνος κ.ά.)

40 ρομποτικές κάμερες

8 στουντιακές κάμερες

1 στάβλος, με διάφορα ζώα

1 μποστάνι που χρειάζεται καλλιέργεια και βελτίωση από την αρχική του κατάσταση

1 αχυρώνας 600 τ.μ. για αγωνίσματα

1 μεγάλη Αποστολή από τον Επιστάτη με έπαθλο κάθε εβδομάδα

1 Αγώνας Αρχηγίας κάθε εβδομάδα

1 Quiz της Φάρμας κάθε εβδομάδα

1 Αγώνας Ασυλίας κάθε εβδομάδα

1 Παιχνίδι Επάθλου κάθε εβδομάδα

1 αποχώρηση την εβδομάδα μετά από τη Μονομαχία Αποχώρησης

1 νικητής

1 διπλό έπαθλο: 50.000 ευρώ και 1 αυτοκίνητο αξίας 25.000 ευρώ

«Η Φάρμα», με τον Σάκη Τανιμανίδη, έρχεται στον ΑΝΤ1 τον Μάρτιο.»

Φάρμα αντ1

Φάρμα: Σε καραντίνα οι παίκτες

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Ευτυχείτε» και της Έλενας Πολυκάρπου (19/2) οι παίκτες που θα μπουν στο ριάλιτι «Φάρμα» και θα κληθούν να ζήσουν καταστάσεις αγροτικής ζωής μένουν εδώ και μια εβδομάδα σε γνωστό ξενοδοχείο στο Μαρούσι, προκειμένου να περάσουν την προβλεπόμενη καραντίνα για τον κορονοϊό. Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να μπουν στη «Φάρμα», η οποία βρίσκεται στα σύνορα των περιοχών Αφίδνες με Καπανδρίτη, ένα σημείο που «χτυπήθηκε» σφοδρά από τον χιονιά της κακοκαιρίας «Μήδεια».

Οι επτά διάσημοι που θα βρεθούν στο reality – σύμφωνα με την Έλενα Πολυκάρπου – είναι οι: Σοφία Παυλίδου (ηθοποιός και πρώην σύζυγος του Χρήστου Φερεντίνου), Ειρήνη Κολιδά (γυμνάστρια και πρώην παίκτρια του Survivor), Μαρία Μιχαλοπούλου (η «αγρότισσα» του GNTM), Στράτος Τζώρτζογλου (ηθοποιός), Θανάσης Βισκαδουράκης (ηθοποιός), Θανάσης Πάτρας (δημοσιογράφος) και Μιχάλης Ιατρόπουλος (ηθοποιός). Στο παιχνίδι θα συμμετάσχουν ακόμα επτά άνθρωποι, οι οποίοι δεν είναι γνωστοί στο ευρύ κοινό.

Φάρμα: Αυτό είναι το κόνσεπτ

Στο αρχικό κόνσεπτ της «Φάρμας» οι παίκτες μεταφέρονται σε ένα κτήμα, όπου ζουν σαν αγρότες, ξυπνούν από τα χαράματα και φροντίζουν τα ζώα, ενώ κάθε Κυριακή μονομαχούν στον αχυρώνα, χωρισμένοι σε δύο ομάδες. Οι δύο ομάδες γίνονται μία και στο τέλος μένει μόνο ένας παίκτης. Η «Φάρμα» επιστρέφει ανανεωμένη και με πολλές αλλαγές σε 23 στρέμματα και σε απομονωμένη τοποθεσία. Η παραγωγή θα απασχολεί πάνω από 200 άτομα, θα χρησιμοποιούνται 48 κάμερες για τα γυρίσματα και εξειδικευμένοι συνεργάτες, όπως κτηνίατροι και γεωπόνοι, θα προσφέρουν συμβουλές στους παίκτες.

Οι ευθύνες τους είναι πολλές: πρέπει να σπέρνουν, να ποτίζουν, να καλλιεργούν το μποστάνι, να το ετοιμάσουν για συγκομιδή, να αρμέγουν τα ζώα, να κρατάνε καθαρό τον στάβλο. Ταυτόχρονα, πρέπει να βρουν τρόπο να συνεργαστούν και να συμβιώσουν στο ίδιο σπίτι με ανθρώπους, τους οποίους δεν γνώριζαν μέχρι τότε.Οι παίκτες θα πρέπει να ανταποκριθούν και σε απαιτητικά αγωνίσματα. Στο τέλος κάθε εβδομάδας ένας παίκτης θα αποχωρεί.

Φάρμα - Σάκης Τανιμανίδης

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ