Ευαγγελία Πλατανιώτη ξύλο: Η πρωταθλήτρια διαψεύδει τα δημοσιεύματα

Ευαγγελία Πλατανιώτη ξύλο: ‘Λίγες φορές στην καριέρα μου πήρα αυτό που άξιζα να πάρω’

Η πρωταθλήτρια συγχρονισμένης κολύμβησης, Ευαγγελία Πλατανιώτη, διέψευσε την είδηση που είχε κυκλοφορήσει για την ίδια και έκανε λόγο για χειροδικία απέναντι σε μια συναθλήτριά της. Η πρωταθλήτρια της συγχρονισμένης κολύμβησης, σε συνέντευξη της στην εκπομπή Happy Day, μίλησε επίσης για τις συναθλήτριες και τους προπονητές της. «Περίμενα καλύτερη θέση στο πανευρωπαϊκό, αλλά υπάρχουν και αδικίες στην καλλιτεχνική κολύμβηση. Λίγες φορές στην καριέρα μου πήρα αυτό που άξιζα να πάρω. Κάθε χώρα πρέπει να έχει καλές δημόσιες σχέσεις με τις άλλες χώρες για να μη βρεθεί σε μειονεκτική θέση», είπε αρχικά η Ευαγγελία Πλατανιώτη για την τέταρτη θέση στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα υγρού στίβου στη Ρώμη.

«Πολλές φορές έχω νιώσει ότι κάποιος προσπαθεί να μου ρίξει το ηθικό, να με κάνουν να σταματήσω. Είχα πάρα πολύ ανταγωνισμό καθώς μεγάλωνα. Όταν ήμουν πιο μικρή λέγανε ότι δεν κάνω για τα ομαδικά.» πρόσθεσε στη συνέχεια η αθλήτρια.  «Έχουν γραφτεί για μένα κακά σχόλια όσον αφορά στον χαρακτήρα και στο ήθος μου. Όταν είσαι καλός, θα προσπαθήσουν να σε βλάψουν. Αυτό που γράφτηκε για μένα, ότι πλάκωσα στο ξύλο μια συναθλήτριά μου, δεν ισχύει. Την κυρία που έγραψε το άρθρο για μένα δεν την γνωρίζω. Το άρθρο ήταν μηνύσιμο, πήρα τηλέφωνο τον δικηγόρο μου. Υπήρχαν μάρτυρες μπροστά για το συγκεκριμένο περιστατικό» εξομολογήθηκε σχετικά με τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο ότι πλάκωσε στο ξύλο συναθλήτριά της.

Η Ευαγγελία Πλατανιώτη μίλησε και για τη συμμετοχή της στο Nomads: «Υπήρξε κόσμος που αναρωτιόταν γιατί πήγα στο Nomads. Υπήρχε ανταγωνισμός κακές συμπεριφορές πίσω από τις κάμερες. Το χειρότερό μου ήταν όταν μας έκαναν το τραπέζι οι ντόπιοι και τρώγανε με τα χέρια, ενώ πάνω στα φαγητά είχε μύγες».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ