Έλλη Τρίγγου – Αρναούτογλου: Οι «Άγριες Μέλισσες» και η τούμπα στις Σφήκες

Η Έλλη Τρίγγου βρέθηκε χθες καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου ”The 2night show”. Η ταλαντούχα ηθοποιός, από τις «Άγριες Μέλισσες», σχολίασε με το δικό της μοναδικό τρόπο τα γεγονότα που έχουν ταράξει τον χώρο της υποκριτικής και αποκάλυψε πως η ίδια είχε φτάσει σε σημείο να βάλει «φραγή» στη θηλυκότητά της για να αποφεύγει «πειράγματα» και κινήσεις βίας και καταπίεσης.

«Υπάρχει μεγάλη συγκίνηση για όλο αυτό που συμβαίνει. Κάποιες γυναίκες βρήκαν το κουράγιο να εκφράσουν δημόσια τόσο λεπτά θέματα. Άνοιξε επιτέλους δημόσια ο διάλογος αυτής της αμήχανης κουβέντας. Από ‘κει που συνέβαιναν τα αίσχη και όλοι τα θεωρούσαν φυσιολογικά, με τον καιρό έχει εξομαλυνθεί η κατάσταση. Η γενιά μου δεν έχει δει τόσο ακραία πράγματα. Είμαστε όλοι “τραύματα” είναι στο χέρι του καθενός το τι θα κάνει με τα τραύματά του. Οι ηθοποιοί είμαστε ευαίσθητα πλάσματα. Ο χώρος του θεάτρου είναι περιβάλλον αγάπης για μένα.

Έλλη Τρίγγου: ”Έβαλα μια φραγή στη θηλυκότητά μου και την επικοινωνία μου”

Έχω κλάψει από τα νεύρα μου, αλλά γενικά έχω μεγάλη αντίσταση στη βία και την καταπίεση. Για να απωθήσω τα πειράγματα και το φλερτ, έβαλα μια φραγή στη θηλυκότητά μου και την επικοινωνία μου. Γι’ αυτό φαίνομαι λίγο απόμακρη και περίεργη. Μπαίνουν όρια. Δεν μπορώ να διανοηθώ τι θα συνέβαινε αν ήμουν ένα γλυκό, διακριτικό κορίτσι. Οι δικοί μου άνθρωποι βέβαια ξέρουν ποια είμαι. Θεωρώ ότι πολύ σωστά έχει γίνει αυτό το πράγμα. Οφείλουμε να μη γινόμαστε ανθρωποφάγοι. Στα νεύρα μου στο χώρο εργασίας, έχω παρεκτραπεί, αλλά έχω ζητήσει συγγνώμη. Αισθάνομαι ότι έχει έρθει η ώρα να γυρίσει ο κόσμος τούμπα. Όταν θέλω να ηρεμήσω, διαγωνίζομαι. Αυτό με σώζει» δήλωσε η ίδια.

Έλλη Τρίγγου: Ο ρόλος της στη σειρά Άγριες Μέλισσες

Στη συνέχεια, η Έλλη Τρίγγου αναφέρθηκε στην εξέλιξη του ρόλου της Ασημίνας στις «Άγριες Μέλισσες», που την απελευθέρωσε, ενώ αποκάλυψε πώς είναι να συνεργάζεται με τον μικρό Σπύρο Ντούγια στα γυρίσματα. «Η εξέλιξη του ρόλου της Ασημίνας με απελευθέρωσε. Βγήκαν συναισθήματα που είχαν πολύ ενδιαφέρον. Με σόκαρε ο εαυτός. Στην αρχή την έκρινα για την καλοσύνη της και μετά σκέφτηκα ότι έτσι θα έπρεπε να ήταν. Είναι μαγικό να παίζω με τον Σπύρο. Είναι τρομερός συνεργάτης, μας οργανώνει, μας βάζει σε τάξη. Οι γονείς του αξίζουν ένα μεγάλο μπράβο».

Έλλη Τρίγγου

Έλλη Τρίγγου: Η τούμπα στις Σφήκες

Τέλος, η Έλλη Τρίγγου πέρασε μια βόλτα από τις «Σφήκες» και η συνάντηση τους ήταν απολαυστική. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η ηθοποιός αποκάλυψε ότι φοβάται τις κατσαρίδες. Εκείνη την ώρα έπεσε μία στα πόδια της και άρχισε να ουρλιάζει, ενώ προσγειώθηκε κάτω από το τραπέζι των κοριτσιών, όταν άλλη μία έπεσε πάνω της. «Μισό πόδι ήθελα να έσπαγε, να μας έβγαζαν τα πρωινάδικα πάλι πρώτο θέμα» σχολίασε με χιούμορ η Super Κικί.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ