Ελένη Μενεγάκη Mega: Τι αποκάλυψε για τη νέα της εκπομπή

Ελένη Μενεγάκη Mega: Σε ποια ζώνη θα προβάλλεται η εκπομπή

Η γνωστή παρουσιάστρια, Ελένη Μενεγάκη, μίλησε για πρώτη φορά για την εκπομπή που θα αναλάβει στο Mega. Η επιστροφή της «βασίλισσας» στην ελληνική τηλεόραση έχει προκαλέσει αναστάτωση, και η ίδια αποφεύγει να δώσει παραπάνω πληροφορίες. Ωστόσο, στην κάμερα του “Πρωινού” αποκάλυψε για πρώτη φορά τη ζώνη μετάδοσης της, και επιβεβαίωσε τα όσα πιστεύαμε. «Μόλις ξεκίνησα τις προετοιμασίες για την εκπομπή μου. Όλα καλά, έχουμε πολύ δουλειά ακόμα. Τώρα ξεκίνησα τον Μάϊο να ψάχνω ανθρώπους, να μιλάω να σκέφτομαι, ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον.

Θα είμαι το μεσημέρι, κάτι παραπάνω δεν το ξέρω γιατί αυτό θα το αποφασίσει το κανάλι, δεν είναι δικό μου», είπε η Ελένη Μενεγάκη χωρίς να αποκαλύπτει την ώρα που θα βγαίνει στον αέρα. Δεν είχε διευκρινιστεί μέχρι σήμερα η ζώνη μετάδοσης της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη στο Mega, και τα δημοσιεύματα την τοποθετούσαν ή το πρωί ή το μεσημέρι. Η ίδια, πάντως, ανέφερε ότι όλα πάνε καλά και μόλις ξεκίνησαν οι προετοιμασίες, ενώ τόνισε ότι έχουν πολύ δρόμο μπροστά τους.

Το μεγάλο «comeback» στο MEGA.

Μπήκε στις ζωές μας κάπου στα τέλη του 1990 με ένα πρωινό κοκτέιλ. Έφερε πολύ γρήγορα τη MEGA Banca, ενώ ο πρωινό καφές από τα χεράκια της έχει μείνει στην τηλεοπτική ιστορία.
Η Ελένη Μενεγάκη μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα αγαπήθηκε όσο καμία άλλη από το τηλεοπτικό κοινό. Ήταν η φίλη που όλοι θα ήθελαν να είχαν, η χαμογελαστή κόρη που τους κρατούσε συντροφιά τα πρωινά.

Η ομορφιά της ήταν μόνο το εισιτήριο για την παρουσίαση. Ο αυθορμητισμός, το χιούμορ, αλλά και η εξυπνάδα της ήταν η άδεια παραμονής σε έναν επαγγελματικό στίβο που δεν ήταν πάντα στρωμένος με ροδοπέταλα. Από την ημέρα που πήρε στα χέρια της το τιμόνι της παρουσίασης, έφτιαξε τη δική της τηλεοπτική παρέα, η οποία κάθε μέρα, κάθε χρόνο μεγάλωνε.

Στις 21 Μαΐου του 2020, η Ελένη παίρνει μια μεγάλη απόφαση και την ανακοινώνει μέσα από την εκπομπή της. Αποφασίζει να κόψει την κορδέλα στο τέρμα που έβαλε η ίδια, στο δικό της τηλεοπτικό μαραθώνιο. Η Ελένη έβαλε μια άνω τελεία, έμεινε εκτός τηλεόρασης για μια ολόκληρη τηλεοπτική σεζόν και επιστρέφει. Η ίδια επιβεβαίωσε την είδηση με μια ανάρτηση στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ