Ελένη Μενεγάκη διακοπές: Tour στο Ιόνιο

Ελένη Μενεγάκη διακοπές: Χαλαρή και ανανεωμένη, η Ελένη Μενεγάκη φαίνεται ότι απολαμβάνει στο έπακρο το φετινό καλοκαίρι

Στα ελληνικά νησιά θα περάσει τον Αύγουστο η Ελένη Μενεγάκη. Η γνωστή παρουσιάστρια μπορεί να απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα στην Ανδρο, όπου βρίσκεται σχεδόν όλο το καλοκαίρι, αλλά τον Αύγουστο αφήνει τις Κυκλάδες και κάνει ένα tour στο Ιόνιο. Μάλιστα, το πρωί της Παρασκευής η παρουσιάστρια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τρεις φωτογραφίες, στις οποίες ποζάρει με ένα μαύρο καφτάνι και μαύρο μαγιό πάνω στο φουσκωτό, ενώ αποκάλυψε ποια νησιά του Ιονίου επισκέπτεται τον Αύγουστο.

«Κάθε χρόνο περιμένουμε τις μέρες του Αυγούστου για να βρεθούμε ξανά στα αγαπημένα μας νησιά με τα καταγάλανα νερά και τα δέντρα που φτάνουν μέχρι την θάλασσα! Λευκάδα, Ιθάκη, Κεφαλονιά, Μεγανήσι (μεγάλη μας αγάπη), Κάλαμος και φυσικά Κέρκυρα, Ζάκυνθος και Παξοί! Καλές βουτιές!», έγραψε η Ελένη Μενεγάκη. Χαλαρή και ανανεωμένη, η Ελένη Μενεγάκη φαίνεται ότι απολαμβάνει στο έπακρο το φετινό καλοκαίρι με τον σύζυγό της Μάκη Παντζόπουλο και τα παιδιά της.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ